0
0
Övrigt
Supersöndag - upp till 50% rabatt på favoriter!
Produkter » Verktyg  » Mätverktyg  » Tumstock / Vinkelhake  »

Tumstock / Vinkelhake

Tumstocken är ett måste i alla verktygslådor! Oavsett om du arbetar som hantverkare eller bara gillar att fixa i hemmet kommer du att ha god användning av en tumstock i många olika situationer. Vi erbjuder mängder av olika sorters tumstockar från välkända varumärken, samt vinkelhakar som du kan använda för att mäta och rita upp vinklar i 90°. Hos oss kan du räkna med att få ta del av konkurrenskraftiga priser, och vi erbjuder dessutom snabb leverans hela vägen till din ytterdörr eller ditt närmaste ombud.

Tumstocken – ett enkelt men oumbärligt mätverktyg

Visste du att tumstocken hängt med i ungefär 140 år? Trots dess enkla och gammalmodiga utseende finns det inget annat modernt mätverktyg som används så mycket som just tumstocken. Den används framförallt inom byggbranschen, men har också en given plats i de allra flesta hushåll. Tumstocken kommer väl till pass när du behöver mäta bredd och längd på material eller ytor i samband med olika byggprojekt, samt för att kontrollera räta vinklar. Den har dessutom en oerhört smart och praktisk design! En tumstock kan vara flera meter lång men vikas ihop till en storlek på knappt två decimeter, vilket gör att du enkelt kan bära med dig den i bältet eller fickan medan du arbetar.

Hitta en tumstock av aluminium eller trä

I den här kategorin har vi samlat hela vårt utbud av såväl tumstockar som vinkelhakar. När du ska köpa nya verktyg är det alltid en god idé att fundera kring dina nuvarande och framtida projekt, och därefter välja en passande modell. Hos oss kan du till exempel välja om du vill ha en tumstock av aluminium eller trä. Våra tumstockar av trä är behandlade för att tåla smuts, slitage och väta. En tumstock av aluminium har dock något högre resistens mot såväl värme som nötning och fukt, vilket passar bra om du behöver kunna använda mätverktyget i alla typer av miljöer och väderförhållanden.

Köp en pålitlig och hållbar tumstock online

Tumstocken bör tillhöra grunduppsättningen i alla verktygslådor, precis som hammaren, tängerna, skruvmejslarna, skruvdragaren, borrmaskinen och vattenpasset. I vårt breda sortiment hittar du allt du behöver till din verktygslåda! Enligt oss är kvalitet A och O, och därför är vi enbart återförsäljare av väletablerade och pålitliga varumärken. När du handlar från oss kan du alltså vara säker på att produkterna har riktigt lång hållbarhet. Ta en närmare titt i vårt stora utbud av tumstockar och vinkelhakar, och klicka hem en variant som passar just dina preferenser och behov. Du kan enkelt klicka dig in på varje enskild produktsida för att läsa mer ingående information, och på så vis hitta den perfekta modellen för dig.