0
0
Övrigt
Produkter   Verktyg Handverktyg Skruvmejslar

Skruvmejslar

Det finns en uppsjö av skruvmejslar och skruvdon på marknaden. Principen är såklart enkel, man använder mejseln för att skruva fast eller skruva loss någon form av skruv, bult, plugg eller liknande. Det är tur att skruvmejslar är så smidiga att ta med sig, för man behöver ju faktiskt allra oftast fler än en enda skruvmejsel för att klara sig, om så bara i hemmet. Att ha en bra skruvmejselsats liggandes hemma i verktygslådan är klokt, eftersom man då inte behöver köpa in nya mejslar varje gång det dyker upp en ny skruv som behöver skruvas loss eller fast. Hos oss på elbutiken.se hittar du en mängd kvalitativa skruvmejsel set och enskilda skruvmejslar. Vi har allt ifrån vanliga set till elektronikmejslar som är isolerade och därmed anpassade för arbete i elektroniskt ledande omgivningar. Du hittar även bitsset, TORX-set, VDE-mejslar och hylsset i vårt utbud.


Skruvmejsel i set eller enkel


När du ska köpa skruvmejslar är det viktigt att tänka på vilken typ av skruvskallar mejslarna ska passa för. Behöver du mejslar för en rad olika skruvskallar kan det vara klokt att investera i ett skruvmejsel set, ibland kanske till och med flera. Hos oss på elbutiken.se kan du hitta en kvalitativ men samtidigt billig skruvmejselsats som du kommer att ha stor användning för i många år framöver. Vi har skapat ett brett utbud av mejslar som passar en rad olika skruvskallar, för att kunna erbjuda kunderna det de letar efter. De flesta av våra mejslar passar till just elektronikarbete, men kan såklart även användas till annat också.
Om du är osäker på vilken typ av mejsel du behöver till det arbete du vill utföra kan du kontakta oss på elbutiken.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt mejsel för jobbet, och förstår att det kan verka krångligt med mejslar för gemene man. Komplettera din mejselsamling med praktiska skruvmejslar, eller köp in riktigt kvalitativa mejslar till företaget, och se fram emot snabba leveranser från elbutiken.se

1