0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Handverktyg  » Block- och skiftnycklar  »

Block- och skiftnycklar

En blocknyckel, till skillnad från en skiftnyckel, går inte att ställa in efter muttern som du ska skruva åt eller lossa. Blocknycklar har en öppen sida och ett ringhuvud med 12 kanter på den andra sidan, både dessa brukar ha samma dimensioner. Anledningen till att många använder sig av en blocknyckelsats istället för en skiftnyckel är för att inte spänna för hårt och skada muttern. Men eftersom en blocknyckelsats inte går att ställa in så är det viktigt att välja rätt storlekar.

I vårt sortiment hittar du blocknycklar med olika mått för att du ska kunna hitta den som du behöver. Alla våra blocknycklar håller dock hög kvalitet och kan med fördel användas av alla, från hemmafixare till professionell arbetare. Bland våra Tolsen blocknycklar hittar du en stor variation av blocknycklar med spärr, som är tillverkade i Cr-V och har olika mått. Här hittar du allt från 8 mm till 32 mm. För dig som är i behov av en hel blocknyckelsats har vi tagit fram ett set i hög kvalitet och som innehåller 7 stycken olika storlekar, dessa ligger på 8-19 mm.

Blocknycklar av hög kvalitet till bra priser


När det kommer till verktyg är det alltid viktigt med hög kvalitet. Alla våra Tolsen blocknycklar och blocknyckelsats är tillverkade i Cr-V och är väldigt kvalitativa. Dessa klarar av arbetet galant och är skonsamma mot dina muttrar. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av diverse verktyg, något som gör att du kan hitta alla de mått du är i behov av för ditt arbete. Vi erbjuder även bra priser och riktigt snabba leveranser så att du ska kunna komma igång med ditt arbete så fort som möjligt.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA