0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Namron

Med föresatsen att göra väldesignade och funktionella vardagsprodukter tillgängliga för alla har norska Namron levererat prisvärda och högkvalitativa lösningar inom elmateriel, belysning, klimatkontroll och smarta hem ända sedan 2007. Med ett starkt fokus på innovativ evolution och siktet fast inställt på framtidens horisont fortsätter Namron att designa snygga, energieffektiva och välkonstruerade kvalitetsprodukter som ger dig bästa möjliga värde för pengarna. Ett smartare val, helt enkelt.

Upptäck fördelarna med Namron – skillnaden ligger i detaljerna

Som en av marknadens främsta leverantörer av belysning, elmaterial, värmeprodukter och smarta hem-lösningar strävar Namron ständigt efter att skapa mervärde för sina kunder. Med målsättningen att bli branschens mest prisvärda varumärke lägger Namron stor vikt vid kontinuerlig produktutveckling och genomtänkt design. Från materialval och formgivning till teknik och funktion – det ligger mycket hårt arbete, kreativitet och dedikerad forskning bakom varje liten detalj. Allt för att du ska märka skillnaden när du använder en Namron-produkt – både i plånboken och i praktiken.
Namron AS är ett helägt norskt bolag med huvudkontor i Oslo. Det är också där som all design och produktutveckling sker, medan tillverkningen bedrivs i företagets egna fabriker i Kina. Namrons designteam hämtar mycket inspiration från den skandinaviska naturen och fokuserar på att ta fram intelligenta och hållbara produkter som kan möta alla utmaningar som de ställs inför i det tuffa nordiska klimatet, men de spejar gärna bortom landets gränser för att finna de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna. Och de gör det utan att kompromissa med kvaliteten.

Din återförsäljare av Namron belysning och elmaterial online
Som stolta Namron-återförsäljare kan vi tillhandahålla ett brett sortiment av märkets prisvärda kvalitetsprodukter. Vårt utbud av elinstallationsmateriel från Namron inkluderar både strömbrytare, dimrar, vägguttag, rumstermostater, timers, kopplingsur, ramar, apparatdosor, bordsmoduler, kablar, anslutningsdon och mycket mer. Inom belysningssegmentet återfinns allt från energisnåla LED-lampor, dimbara ljuskällor, downlights, plafonder och spotlightskenor till ljuslister, arbetslampor, LED-strips, vägg- och takarmaturer såväl för inomhus- som utomhusbruk, liksom kablage, drivdon, profiler och andra tillbehör. Klimatsortimentet innefattar allt från terrassvärmare, elradiatorer och konvektorelement till värmekabel, golvvärmefolie, frostvakter och värmefläktar. Här finner du även mängder av trådlösa produkter för smart och smidig hemautomatisering, däribland termostater, strömställarpuckar, väggsändare, fjärrkontroller, plugin-uttag, inbyggnadsbara på/av-mottagare och dosdimmers för alla typer av belysning. Namron använder sig av de senaste versionerna av de internationellt etablerade nätverksprotokollen ZigBee och Z-Wave, vilket gör deras trådlösa apparater kompatibla med de mest populära smarta hem-systemen på marknaden.
Innovativ design, kvalitetsinriktad utveckling och effektiv produktion utan fördyrande mellanhänder är bara några av anledningarna till att Namron kan erbjuda ett av marknadens mest prisvärda produktprogram inom el, värme och belysning. Med integritet, kreativitet och en kompromisslös känsla för kvalitet skapar Namron smarta och energisnåla produkter med hög prestanda som är gjorda för att förenkla vardagslivet – utan att kosta för mycket.
Hos oss kan du köpa Namron belysning, elmateriel, klimatutrustning och smarta hem-produkter till nätets bästa priser. Utforska vårt breda utbud av väldesignade Namron lampor, strömbrytare, dimmers, elvärmare och tillbehör, välj ut dina favoriter och beställ smidigt direkt online! Vi levererar alltid snabbt och handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten!

Nya produkter

Vi är stolta återförsäljare av Namron

Inom belysning hittar du alltifrån ljuskällor, downlights, LED strips till arbetsbelysning. Namron har ett stort utbud inom elmaterial med allt ifrån strömbrytare, dimmer, vägguttag, ramar till drivers och dosor. Inom klimat finns ett brett utbud med terassvärmare, golvvärmefolie, frostvakter och värmefläktar. I vårt sortiment finner du även smarta hem produkter från Namron, med styrningsbara sensorer, reläer, dimmers, brytare och tillbehör.

Alla produkter

Filter Laddar...

Typ  
Sida 1 av 26. Visar 20 av 510 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sista Nästa
7 av 8 varianter i webblager
1-3 dagar
från 499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 799,00 kr
2 av 4 varianter i webblager
1-3 dagar
från 799,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
549,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 49,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 799,00 kr
i webblager 8 st
1-3 dagar
från 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
479,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 49,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 319,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
3 199,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
599,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 995,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 499,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
549,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
3 499,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
599,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
799,00 kr
Sida 1 av 26. Visar 20 av 510 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sista Nästa