0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Elfördelning & Automation  »

Elfördelning & Automation

- Smart elautomation och säker elfördelning


Elautomation är ett vitt begrepp som omfattar alla typer av elektriska system som automatiserar en eller flera funktioner i en fastighet. I takt med att våra hem och arbetsplatser fylls med allt fler smarta lösningar har det också blivit allt viktigare med en trygg och välfungerande elfördelning. Din elcentral utgör hjärtat i bostadens elsystem. Där sitter huvudbrytare, jordfelsbrytare, fasskenor, normsäkringar och ledare som ser till att elen fördelas i rätt dos, till rätt plats enligt ett kopplingsschema.

Din elcentral säkerställer att allting flyter på i en jämn ström – eller bryts om någonting går snett. Men för att undvika dyra överraskningar och onödiga avbrott krävs det högkvalitativa normapparater som är korrekt installerade. De måste även klara av den aktuella belastningen och uppfylla gällande säkerhetskrav. När du köper jordfelsbrytare, automatsäkringar, huvudbrytare, reläer och andra normapparater hos oss kan du lita på att du får certifierade produkter som håller hög standard. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetskomponenter för elfördelning och elautomation från branschledande producenter. Här finner du även förmonterade normcentraler, liksom boxar och skåp i olika storlekar och material för säker kapsling av din elcentral.

Kapslingar, elcentraler och tillbehör


Vi har ett heltäckande sortiment av kvalitetsprodukter för elfördelning och elautomation. Vare sig du är i behov av omkopplare, givare, säkringar, mätartavlor, ljusreläer, överspänningsskydd, säkerhetsbrytare, normapparater, kapslingar eller en komplett elcentral så har vi lösningarna för dig. Här finns allt från solpaneler, markmätarskåp och byggplatscentraler till eluttag för campingplatser och laddningsstationer för elbilar. Utbudet innefattar också ett flertal färdigbyggda elcentraler i både plåt och plast med förmonterade normapparater för smidig installation.

Men även om det verkar enkelt och du har ett tydligt kopplingsschema för din elcentral ska du alltid låta en auktoriserad elektriker utföra själva installationsarbetet. Inköpen gör du däremot snabbt och lätt hos oss. Beställ allt du behöver för elautomation och elfördelning direkt online – bra priser, säker betalning och kvick leverans!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA