0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Handverktyg  »

Handverktyg

Hantverksproffs eller proffsig hemmafixare – oavsett vilket så finner du handverktygen som fixar jobbet hos oss. Från hammare, skruvmejslar, knivar och saxar till tänger, sågar, filar, block-, hyls- och skiftnycklar – här har vi samlat ett heltäckande sortiment av professionella handverktyg för alla typer av projekt. Vad du än ska skära, såga, fila, skruva, hamra, vrida, böja, bocka, dra eller klippa så hittar du rätt handverktyg för uppdraget här i webbutiken. Vi erbjuder både handverktyg och kompletta verktygskit från flera välkända kvalitetsmärken.

Handverktyg i set – ett verktyg för varje jobb

Det spelar ingen roll om du är en hantverkskunnig hemmafixare, en professionell hantverkare till yrket eller någon som känner att du har tummen mitt i handen och bara meckar lite när det verkligen behövs. Ergonomiska och funktionella handverktyg gör arbetet enklare och är alltid bra att ha till hands om det dyker upp något som måste lagas, skarvas, lossas, delas, fästas eller repareras. Varje jobb kräver sitt verktyg och oavsett om du bara ska spika upp en tavla på väggen, skruva fast en tv-konsol, skala elkabel, dra ledningar, installera apparatdosor, bocka rör, montera kopplingar, täta läckor, lägga matta, snickra ett bord eller bygga en hel terrass så behövs det bra handverktyg för att klara uppgiften. Vilket material du arbetar med påverkar också valet av verktyg. Olika material ställer olika höga krav på slitstyrka och hållfasthet hos de handverktyg som används, och vilka material de själva är tillverkade av. Vi har robusta handverktyg i hållbara kvalitetsmaterial som klarar att ta sig an allt från trä, plast, kakel, gummi och gips till metall, plåt, sten och betong.

Här finner du inte bara enskilda handverktyg av hög kvalitet, vi har även smarta kombinationskit med de vanligaste handverktygen för olika yrken och/eller ändamål smidigt samlade i ett paket, liksom välsorterade verktygsväskor med det mesta som kan tänkas komma till användning både i hemmet och på en arbetsplats. Vi säljer även skruvmejslar, hylsnycklar, filar, sågar, tänger, knivar, blocknycklar, monteringsdorn och andra handverktyg i set om x antal enheter i olika storlekar och modeller. Många verktygskit kommer med ett eller ett par olika mejselskaft eller spärrhandtag, samt utbytbara hylsor och bits för olika typer av muttrar och skruvhuvuden, såsom kryss, spår etcetera. Här finner du även mätverktyg, testmejslar och smarta set med isolerade handverktyg för elektriska precisionsarbeten.

Köp billiga och bra handverktyg online

Att investera i ett helt set med handverktyg är en prisvärd lösning som både sparar tid och pengar. Du har alltid ett passande redskap till hands och behöver inte springa och köpa nya verktyg inför varje enskilt projekt. Satsar du på en färdigpackad verktygsväska har du allting smidigt samlat på ett ställe och slipper leta efter grejerna när du ska ha dem. Ett handverktygsset är lika praktiskt att ha hemma i garaget eller förrådet som på verkstaden, och supersmidigt att ta med ut på jobb om du är en ambulerande hantverkare.

Klicka hem dina nya handverktyg till kanonpriser direkt online hos oss! Vi skickar din beställning snarast möjligt och om din order överstiger 999 kronor levereras den dessutom fraktfritt! Så passa på att uppdatera verktygslådan både hemma och på jobbet med riktigt prisvärda handverktyg i proffskvalitet!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA