0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Stegar  »

Stegar

Att ha en stege i hemmet kan vara viktigt att ha av många anledningar. Den kan komma till nytta vid många olika tillfällen, allt från att bara byta en glödlampa i taket till att göra egna renoveringar. Oavsett vad du ska använda stegen till så är det viktigt att stegen är stabil, säker och hållbar, både för din egen säkerhet och för att den ska kunna klara av jobbet. Här på elbutik.se säljer vi flertalet olika stegar där du enkelt kan hitta någon för ditt ändamål, alla håller en hög kvalitet och har olika funktioner som du kan dra nytta av.

I vårt sortiment av stegar hittar du allt från lägre arbetspallar till höga arbetsstegar. Den högsta arbetsstege som vi säljer har 7 steg. Denna är tillverkad i aluminium och är försedd med försäkringsstag, samt att den har räfflade steg för att göra den halksäker. Sedan hittar du även arbetsstegar gjorda av glasfiber, något som ger stegarna den absolut bästa stabiliteten och att de håller längre. En arbetsstege av glasfiber leder inte elektricitet och är bekväma att använda även i kraftig värme eller kyla. Är du i behov av en arbetsstege med praktiska verktygshyllor så hittar du även det hos oss. Detta underlättar när du renoverar eller gör byggen där du är i behov av att ha verktygen nära till hands.

Köp din arbetsstege hos oss


Vi har samlat ett stort sortiment av stegar som lämpar lika bra för hemmabruk som på arbetsplatser. När du handlar hos oss får du alltid en god service och riktigt snabba leveranser. Handla för över 999 kronor och då får även helt kostnadsfri frakt! Vi hjälper dig med smarta lösningar både när det kommer till stegar, elmaterial och belysning. Gör det enkelt och smidigt för dig själv, handla din arbetsstege online hos oss på elbutik.se.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA