0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter   Hem- & Kontorsmiljö Powerbox

Powerbox

Här finner du praktiska Powerboxar, smarta eluttag och fiffiga elkontakter som förenklar vardagslivet både i hemmet och på jobbet. I denna kategori har vi alla de där de där innovativa designgrejerna som du kanske inte visste att du behövde men som blir helt oumbärliga när du väl vet att de finns.

Powerbox – ett kraftpaket i lågmäld förklädnad

En Powerbox är i princip en infälld bordsmodul med grenuttag, som är försedd med anslutningskabel och stickpropp och kan pluggas in i ett vanligt vägguttag. Boxen kan monteras infälld i skrivbordet, receptionsdisken, konferensbordet, köksbänken eller var som helst där du behöver ha snabb och smidig tillgång till laddare eller smarta eluttag. Powerboxar kan se ut på många olika sätt och är ofta bestyckade med en kombination av flera olika typer av el-, data- och nätverksuttag, såsom vanliga Schuko-uttag för jordade elkontakter, europauttag för platta, ojordade kontakter, USB A- och USB-C-uttag, HDMI, CAT 6 RJ45-uttag etcetera.

I sortimentet finns smarta Powerboxar i en rad stilfulla utföranden, färger och material som smälter in sömlöst i bords- eller bänkskivan när de inte används, men överraskar med kraft när de fälls upp. Alla bordsmoduler har olika öppnings- och åtkomstfunktioner, den ena mer innovativ än den andra. Vi har praktiska popup-modeller där kassetten med smarta USB- och eluttag automatiskt skjuts upp ur bordsskivan vid ett enkelt tryck på den stilrena topplattan i svart glas. Vi har läckra Powerboxar i silverlackerad aluminium och krom som vippas upp i ena änden för att avslöja sina smarta uttag. Vi har eleganta bordsmoduler i borstat aluminium där enhetens data- och nätverksuttag är placerade i en motoriserad, roterande halvcylinder, som via ett knapptryck på ovansidan snurrar runt 180° och döljer uttagen på undersidan av bordet. I utbudet finns även stilrena runda, infällnadsboxar med öppna el- och datauttag i plast och zink med ramar i matt eller polerat krom. Därtill finns också rektangulära duouttag för Schuko-kontakter i vit och svart plast med stilrena tvådelade lock som skjuts ihop över uttagen. Här hittar du även smarta minimoduler i runt format i antracitgrå eller vit och grön plast som antingen kan fås med ett enkelt Schuko-uttag, dubbla USB-laddare eller Schuko plus USB.

Vi erbjuder utanpåliggande bordsmoduler i robust svart PVC-plast och aluminium med flera olika kombinationer av data- och eluttag. Vi har även smarta hörnboxar med trevägs Schuko-uttag avsedda för lodrätt, utanpåliggande montage, exempelvis i hörnet ovanför köksbänken. Om du vill ha en unik liten prydnad på skrivbordet som samtidigt erbjuder både mobilladdning, USB- och eluttag finns även små eleganta bordsklämmor i svart och vit plast med läckert gråmelerad tygklädsel. Det finns även större, dubbla Powerboxar som ger dig smarta eluttag och USB både ovanpå och under bordsskivan.

Smarta elkontakter som förenklar möbleringen

Trött på alla klumpiga elkontakter som sticker ut från väggarna och är i vägen när du ska möblera? Här finner du den ultimata lösningen– en smart platt elkontakt som tar minimalt med plats när den är inkopplad, och tack vare sin fiffiga hävstångseffekt dessutom assisterar dig när du ska dra ut den. Den platta kontakten ryms galant bakom alla typer av möbler. Dessa smarta elkontakter kommer i svart och vitt utförande och finns i två modeller – en med trevägs grenuttag, samt en lös plugg som kan monteras direkt på en kabel – perfekt om du vill göra en lampa eller elpryl lite smartare och mer lättplacerad.

Om du vill uppdatera hemmet eller arbetsplatsen med smarta eluttag har du onekligen hittat rätt. Klicka hem några smarta elkontakter eller en Powerbox med smarta eluttag redan idag! Fri frakt på beställningar över 999 kronor!