0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Hem- & Kontorsmiljö  » Brandvarnare  »

Brandvarnare

 

Höjs säkerheten hemma med brandvarnare

Hos oss på Elbutik.se kan du hitta brandvarnare till låga priser. Vi samarbetar med varumärken med lång erfarenhet av brandsäkerhet och som har dokumenterat hög kvalitet på sina produkter. Vi säljer bland annat brandvarnare från Nexa, Housegard, Malmbergs, Marelco och Vinga.

Med en brandvarnare i hemmets alla rum ökar du chansen för att en eventuell brand upptäcks i tid. Brandvarnare signalerar nämligen när den upptäcker rök. Det låga priset gör brandvarnare till en av de billigaste livförsäkringarna som finns på marknaden. Ljudet på brandvarnare är utformat för att väcka sovande människor. Om du skulle ha oturen att sova när olyckan är framme och branden ett faktum kan en brandvarnare skapa skillnaden mellan liv och död. I bästa fall hinner du släcka branden innan den spridit sig, i värsta fall hinner du ta dig ut ur huset innan den är ett totalt faktum.

Brett utbud av brandvarnare

Det finns olika sorters brandvarnare på marknaden. Vilka egenskaper och funktioner du ska köpa baseras på dina personliga behov och efterfrågan. Vi svarar gärna på eventuella frågor du kan tänkas ha om ditt köp av brandvarnare. Vissa modeller har till exempel en smidig seriekopplingsfunktion som innebär att flera brandvarnare i hemmet pratar med varandra om det skulle börja brinna. Det är särskilt bra om du har en över- och en undervåning. Om det börjar brinna på nedervåningen börjar brandvarnarna på övervåningen också att tjuta.

De flesta brandvarnare går på batterier. Om batterier inte ingår till den modell du väljer kan du hitta rätt modell i vårt generösa utbud av batterier.

 

Läs mer
FILTRERA & SORTERA