0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Roundline Eco Elradiator 400V

Roundline Eco Elradiator 400V - Svensktillverkad radiator för bästa komfort och ekonomi i modern design! Roundline Eco Elradiator 400V är en modern svensktillverkad radiator med prisbelönt design. Roundline dominerar aldrig i ett rum, men den kan mycket väl bli en estetiskt tilltalande accent i en modern miljö. Roundline Eco väljer du till ditt permanentboende eller om du vill styra dina radiatorer trådlöst. Är tillverkad av förzinkad, förlackerad vit plåt försedd med grå gavlar i ett självslocknande material och har ett mycket bra korrosionsskydd. Alla Tego Roundline Eco radiatorer uppfyller Ecodesign Lot20.

Snabb med oöverträffad temperaturstabilitet som sparar mycket energi
Med en inbyggd elektronisk termostat reagerar Roundline mycket snabbt efter temperaturen. Roundline har en temperaturstabilitet på ± 0,1° och vid tillskottsvärme stängs av helt innan temperaturen hinner stiga 0,5°C i rummet. Detta sparar energi!

Roundline Eco Elradiator 400V Smart och bekväm
Roundline levereras med en kopplingsdosa och löst väggfäste. Kopplingsdosan kan t.ex. placeras på fästet eller på vägg. Med Roundlines simpla konstruktion förenklas installationen av Radiatorn samtidigt som den är lätt att fälla fram eller ta ner när man t.ex. behöver städa eller renovera.

Trådlös styrsystem som tillval - bekvämt och ekonomiskt
Unikt för Roundline Eco är att man kan komplettera den med en liten radiosändare som kommunicerar trådlöst med en diskret och snyggt designad styrenhet. Styrenheten (rumstermostaten) kan placeras på valfri plats inom 10 meter från radiatorn, och all kommunikation sker helt trådlöst. Självklart kan man koppla flera radiatorer till en och samma styrenhet, och på så sätt samla alla radiatorinställningar till ett och samma ställe.

Komplettera gärna med Reco Master (central styrenhet) för upp till 30 meters räckvidd. Reco Master kan också kopplas till någon form av extern utrustning som t.ex. en GSM-uppringare
eller en timer och på så sätt automatisera nattsänkning eller ringa och höja temperaturen.

Ytterligare energibesparing
I styrenheten sitter dessutom en extra termostat som känner av all gratisvärme som finns i rummet, t.ex sol genom fönster, värme från matlagning, eller kroppsvärme. Värme som finns mitt i rummet, men kanske inte alltid vid ytterväggarna där radiatorerna sitter. Redan vid 0,1° övertemperatur börjar styrenheten att justera ner radiatorerna.

Normaltempererad IP21. Finns i två olika höjder med flera olika längder.

 

.
.
.

Roundline Eco Elradiator 400V

TEGO

Relaterade produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
275,00 kr