0
0
Övrigt
Produkter   Installationsmateriel Namron Elmaterial

Namron Elmaterial

Namron är en av marknadens ledande leverantörer när det kommer till belysning, elmaterial, kablar, uppvärmning och smarta hem. Det norska företaget grundades år 2007 och har sitt huvudkontor i Oslo, sitt centrallager i Vestby och sina fabriker i Kina. De har en vilja att göra vardagliga elektriska produkter tillgängliga för alla och strävar efter att skapa ett utbud där man får mycket värde för pengarna. Detta gäller såklart även för deras stora utbud av elmaterial som du hittar på den här webbsidan.
Vanliga produkter som vägguttag, strömbrytare, ringklockor och kopplingsdosor kommer i stilrena designer för att passa in i dagens skandinaviskt minimalistiska hem. Med Namrons elmaterial behöver dessa annars ganska trista produkter inte störa resten av inredningen, utan du skapa en röd tråd i hela hemmet och låta din stil följa med i varje detalj. Självklart som de samtidigt uppfyller svensk standard och den funktionalitet du är ute efter.

Prisvärt elmaterial av hög kvalitet

Vi är stolta återförsäljare av Namron och tillhandahåller ett brett sortiment av varumärkets prisvärda elmaterial. Här kan du hitta alltifrån strömbrytare, dimmers, vägguttag och rumstermostater till timers, kopplingsur, ramar, apparatdosor, bordsmoduler, kablar, anslutningsdon och mycket mer. Tack vare detta breda utbud kan du hitta allt du behöver för din elinstallation på en och samma plats och samtidigt säkerställa att allt går i samma stil rent utseendemässigt. Glöm heller inte att titta närmare på vårt övriga utbud av Namron-produkter som inkluderar såväl belysning och klimatprylar som trådlösa produkter för smidig och smart automatisering av hemmet. Titta närmare på egenskaperna under respektive produkt och beställ det elmaterial och de produkter från Namron som du är ute efter idag!

Vardagliga elprodukter tillgängliga för alla

Alla Namrons produkter designas i Norge och monteras i Kina. De hämtar sin inspiration från den nordiska naturen och jobbar hårt för att lösa de utmaningar det brutala skandinaviska klimatet utsätter oss för. Bland såväl deras elmaterial som deras resterande utbud kan du därför räkna med att hitta högkvalitativa produkter där varje liten detalj har förfinats för att uppnå en nivå som ligger så nära perfektion som möjligt. Samtidigt är produkterna otroligt prisvärda och erbjuder mycket värde för pengarna, vilket uppfyller deras vilja att göra vardagliga elektriska produkter tillgängliga för alla.

Köp elmaterial från Namron online på Elbutik.se

Kvalitetsinriktad utveckling, innovativ design och effektiv produktion utan onödiga mellanled är bara några av delarna i Namrons framgångskoncept som gör att de kan erbjuda ett av marknadens mest prisvärda produktutbud inom elmaterial. De skapar smarta och användarvänliga produkter utifrån kreativitet, hög integritet och en kompromisslös känsla för kvalitet – samtliga för att förenkla vardagslivet utan att kosta för mycket. Hos oss kan du köpa Namrons elmaterial till bästa möjliga pris, så bläddra genom vårt breda utbud av strömbrytare, dimmers och andra elprodukter från Namron redan idag. Välj sedan ut dina favoriter och beställ dem smidigt direkt online i vår webbshop! Vi erbjuder snabb leverans och köper du produkter för över 999 kronor bjuder vi på frakten – välkommen!

1