0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Nordlux Canto Kubi 2 Vägglampa

Nordlux Canto Kubi 2 Vägglampa


Nordlux Canto Kubi 2 Vägglampa är en armatur i mindre storlek som kan monteras på vägg inomhus och utomhus. Den är har en enkel och stilren kvadratisk design som gör den till en dekorativ armatur för exempelvis fasadbelysning. Armaturen kan rikta ljuset uppåt och nedåt.

Till vägglampan följer det med tre stycken mönsterinsatser som kan kombineras på olika sätt. Det gör att ljusbilden kan ändras efter önskemål och stil. Det är viktigt att tänka på attt se till så tätningarna rätt och ligger kvar när armaturen monteras vid användning av ljusbilderna, annars finns det en möjlighet att armaturen kan börja läcka in vatten. Väggarmaturen går att parallellkoppla. Armaturen är inklusive LED-modul som ljuskälla. Ljuskällan sprider ett behagligt varmvitt ljus med en färgtemperatur på 2700K. 

Nordlux Canto Kubi 2 Vägglampa finns i olika utförande. Det är tre stycken i aluminium som har färgerna vit, svart och grå. Det är en i metall som har färgen galvaniserat stål och är med den mindre bredden. Det finns en i rostfritt stål. Den galvaniserade varianten är passande för det nordiska klimatet och klarar hårt väder. Den rostfria varianten ska gärna behandlas med syrafri olja ungefär tre till fyra gånger om året och är inte lika tålig för kraftiga väderfårhållande.

 

Specifikationer
Effekt
2x6W
Höjd
104mm
Ljuskälla
inkl. LED-modul
Bredd
87mm / 85mm
Spänning
230V
Djup
100mm
Kapslingsklass
IP44
Skyddsklass
I - jordad
Ljusflöde
500lm
Material
Aluminium / Metall / Rostfritt stål
Parallellkoppling
Möjligt
Färgtemperatur
2700K
Dimbar
Nej
Spridningsvinkel
75°
.
.
.

Nordlux Canto Kubi 2 Vägglampa

Nordlux