0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Marelco 10-års optisk brandvarnare batteri - fjärkontroll

Marelco 10-års optisk brandvarnare batteri - fjärkontroll


Marelco 10-års optisk brandvarnare batteri - fjärkontroll är en kvadratisk brandvarnare i snygg design. Den har en testknapp för att göra funktionskontroll och paus. Pausfunktionen innebär att känsligheten tillfälligt sänks, vilket minskar risken för oönskade larm vid exempelvis matlagning. Den röda dioden blinkar för att visa på full funktion och har ett pulserande blink vid larm.

Brandvarnaren har ett inbyggt batteri med en lång livstid på ungefär 10 år och varnar för svagt batteri. Signalen på brandvarnaren är kraftigt på 85dB på 3m. Förrutom det inbyggda batteriet följer det med skruv, plugg 5mm och bruksanvisning på svenska och finska till brandvarnaren. Det följer även med en fjärrkontroll till denna brandvarnare som gör det enkelt att testa och pausa varnaren. Den passar utmärkt att använda då brandvarnaren är monterad i högt tak.

Marelco 10-års optisk brandvarnare batteri - fjärkontroll kan kombineras med en kåpa i färg och snabbfästen till taket. Det finns även en variant som inte levereras med fjärrkontroll, se tillbehör för att hitta denna modell.

Specifikationer
Typ
Insafe + Control
Vikt
105 g
Mått
105 x 105 x 30 mm
Ljudtryck
>85dBm på 3 meter
Omgivningstemperatur
+4°C till +40°C
Detektion
Optisk
Batteri
3V Litium, inbyggt
Fästavstånd
20 mm
.
.
.

Marelco 10-års optisk brandvarnare batteri - fjärkontroll

Marelco