0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Kampanjer  »

Kampanjer

Säkra, hållbara och intelligenta hem för framtiden! Vår senaste kampanj erbjuder ett brett utbud av elmaterial, belysning och värmeprodukter för att göra ditt hem både effektivare och smartare. Upptäck innovativa lösningar för att minska energiförbrukningen, skapa en behaglig atmosfär och integrera smart teknik i ditt hem. Låt oss hjälpa dig att skapa ett hem som är både miljövänligt och anpassat till dina behov. Gör din bostad till en plats där komfort och hållbarhet går hand i hand!

Nyhet!
Elektro Skutt Blocks är en innovativ rörböj som kan användas i våtutrymm...
Smarta radiatorer
Smarta radiatorer kan styras med din mobil var du än är så att du har fu...

Vanliga frågor om

Kampanjer

Hur länge varar en kampanj?

När du letar efter de mest gynnsamma erbjudandena på elmaterial och relaterade produkter kan det vara bra att känna till att kampanjperioder varierar avsevärt. Om du vill vara den första som får information om de senaste kampanjerna på Elbutik är det bra att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Dessa nyhetsbrev innehåller regelbundet uppdateringar om aktuella kampanjer, sänkta priser och erbjudanden. På så sätt kan du vara säker på att du inte missar några förmånliga erbjudanden.

Gäller erbjudande i butik?

Våra erbjudanden är generellt tillgängliga både i vår fysiska butik och online, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet när du handlar. 

Hur länge pågår Black Week?
Black Week pågår mellan 17/11 - 26/11 på Elbutik. Vi reserverar oss för att produkter kan sälja slut.
Hur länge pågår Cyber Monday?
Cyber Monday pågår under 27/11 på Elbutik. Vi reserverar oss för att produkter kan sälja slut.