Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat

nVent RAYCHEM
Elbutik.se
1 450,00 /st

Artnr: 8581570
Tillv. Artnr: 1244-017777
EAN-nummer: 5414506018318
Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat
- +
Tidigare T2 Termostat R-Senz Touch.

Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat


Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat är en designtermostat för golvvärme. Det är en ny generation av golvvärmetermostater som ger hög komfort och låga energikostnader. På huvudmenyn finns det stora ikoner och den har swipe och touch funktion, vilket gör termostaten enkelt att använda. För att bläddra i menyerna och scrolla för temperaturval, finns det dubbel navigering genom att swipa eller klicka. Skärmen på termostaten är en fullfärgs kapacitiv touchskärm.

Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat har en energieffektivitet som är adaptiv. Detta innebär att den beräknar när uppvärmningen ska starta för att uppnå önskad temperatur, då anpassar den sig till golvkonstruktionen och till omgivningen. När rumstemperaturen sjunker snabbt, exempelvis på grund av ventilation eller när ett fönsteröppnas, väntar termostaten en viss tid med att börja reglera igen. Golvvärmetermostat är utrustad med energiövervakning, vilken visar elförbrukning för en vecka, månad eller år.

Det finns sju stycken driftlägen på termostaten. Dessa är 3 stycken energieffektiva veckoprogram som uppfyller alla behov, veckoprogrammen är programmerbara, 1 konstantläge som har kontinuerlig on-off med 1 inställd temperatur, 1 flexibel boost som är temporär överstyrning av veckoprogram eller konstant läge (flexibel och tillfällig åsidosättning av driftläge), 1 semesterläge och 1 AV-läge.

Termostaten kan drivas genom bara golvgivare, bara rumsgivare, rumsgivare med golvgivare som temperaturbegränsare eller regulator (ingen givare ansluten). SENZ är kompatibel med flera olika golvgivare för 2 kΩ, 10 kΩ, 12 kΩ, 15 kΩ, 33 kΩ och 100 kΩ. När termostaten köps enskilt levereras den med två stycken snygga fronter. En svart designfront och en vit centrumplatta spm används för montage i strömställarsystem. Tätningssats för IP44 och metall- och antracitfärgad centrumplatta finns att köpa till. Golvvärmetermostaten finns även med WIFI-funktion.

Tillbehör