0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Raychem QuickNet 90

Raychem QuickNet 90


Raychem QuickNet 90 är en tunn golvvärmekabel som sitter fast på ett självhäftande nät. Den är vid installation färdig att rulla ut. Denna nya modell har bättre vidhäftning och bättre passform. Golvvärmen är enkel att installera och passa runt hinder (med bara två snitt i nätet). Det går att installera värmen under klinker och natursten men även under trä-, parkett- och laminatgolv. Det är en tunn matta som är en idealisk lösning vid renovering, men som funkar minst lika bra vid nybyggnation. 

Raychem QuickNet 90 är en golvvärmekabel som är serieresistiv på självhäftande nät. Denna modell är 90W/m². Det finns även modell med utförande på 160W/m². Den har en kabeldiameter som är 3,5mm. Den har en tvåledarkabel med 2,5m kallkabel. På nätets undersida är värmekabeln monterad, vilket betyder en mindre risk för mekanisk skada i samband med installation.

Golvvärmen passar till övergolv: klinker och natursten. Denna modell fungerar att installera även under trä-, parkett- och laminatgolv. I avjämningsmassa är förläggning 10-15mm. I torra utrymmen på underlag av betong fungerar ett tunnare skikt på 7-10mm. Denna variant av golvvärme på 90W/m² får lov att installeras direkt på brännbart underlag.

Tillsammans med en SENZ WIFI golvvärmetermostat levereras golvvärmenätet. Nätet är även kompatibel med andra golvvärmetermostater från T2 och RAYCHEM. Detta nät och kabel är helt underhållsfritt. Av SEMKO är den godkänd. Det medföljer även en givarslang i paketet.

Raychem QuickNet 90 finns i flera olika storlekar, som passar även i små utrymmen.

Specifikation
Effekt
90W/m²
Spänning
230 VAC
Exponeringstemperatur
Max +90°C
Installationstemperatur
Minst +5°C
Anslutningskabelns längd
2,5m, 3x1,0 mm²
Kabeldiameter
ca Ø 3,5 mm
Förlängningsavstånd
Minst 50 mm
Minsta böjradie
30 mm
Kabelkonstruktion
Yttermantel LSZH, PVC-fri
Godkännanden och certifieringar
Semko enligt IEC 60800 CE-märkt
.
.
.

Raychem QuickNet 90

nVent RAYCHEM