0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

T2BLÅ-10 Golvvärmekabel

T2BLÅ-10 Golvvärmekabel


T2BLÅ-10 Golvvärmekabel är en tunn och smidig golvvärmekabel från RAYCHEM som fungar i alla typer av utrymmen. En tålig, robust och pålitlig serieresistiv golvvärme med en diameter på endast Ø5mm, tvåledarkabel med ca 10W/m med en inbyggd återledare och 2,5m monterad kallkabel. Kabeln är metermärkt och lättarbetad med en hög mekanisk tålighet. Effekten är anpassningsbar genom att förlägga slingorna tätare eller glesare.

T2BLÅ-10 Golvvärmekabel kan användas i både våta och torra utrymmen och förläggs alltid i avjämningsmassa 10-15mm. Används främst vid inspackling och får även förläggas på brännbart underlag vid max 125W/m² och minst c/c avstånd 80mm. Golvvärmekabeln finns i flera olika storlekar.

Följande riktvärde kan användas vid installation: 60W/m² i nyproducerade eller tilläggsisolerade hus, 80-100W/m² i äldre och sämre isolerade hus.

T2BLÅ-10 Golvvärmekabel levereras komplett i en förpackning med kabel på spole, en digital golvvärmetermostat RAYCHEM Senz Wifi i Exxact vit utförande, limstavar, givarslang, givarkabel och universalskylt.

.
.
.

T2BLÅ-10 Golvvärmekabel

nVent RAYCHEM

Relaterade produkter

Skickas inom 5-8 arbetsdagar
429,00 kr