0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Garo Laddboxar

Allt fler väljer elbil eller laddhybrid när de skaffar ny bil, och trenden verkar hålla i sig. Allt fler väljer helt enkelt bort bilar som endast är beroende av fossila bränslen till fördel för fordon som drivs med el. Med en laddhybrid kan du antingen tanka med traditionellt bränsle eller välja att köra med hjälp av bilens laddningsbara batteri. En ren elbil har ett uppladdningsbart batteri, som ofta kan snabbladdas, vilket gör de populära hos de bilägare som uppskattar att kunna köra längre sträckor med bara el. Tillhör du den stora skaran människor som tror på ett mer hållbart drivmedel? I takt med att elbilsförsäljningen fortsätter att öka känner många också ett behov av att kunna ladda sin bil på hemmaplan.

Ladda elbilen hemma med Garo Laddbox

Smidigheten i att kunna parkera hemma i sitt eget garage och ladda elbilen under natten är efterfrågad av många. Garo Laddbox är framtagen för att du snabbt och enkelt ska kunna ladda din elbil hemma i din egen bostad. Garos laddboxar går också att installera i flerfamiljsbostäder och på arbetsplatser. Många ser idag fördelar med att kunna ladda elbilen under arbetsdagen, och det har kommit att bli en relativt viktig aspekt i jobbsökarsammanhang. Numera är inte bara bra parkeringsmöjligheter viktigt, utan även laddningsmöjligheter. Genom att erbjuda dina anställda möjligheten att ladda bilen under arbetsdagen ger du dem möjligheten att köra bil hem på ett mer klimatsmart vis.

Smidig elförsörjning med Garo Laddstolpe

Grundversionerna av Garo Laddbox är utrustade med fast sladd med anslutningskontakt Typ 1 eller Typ 2 eller uttag Typ 2. Typ 1 brukar oftast användas till asiatiska fordon, medan Typ 2 är vanligast till europeiska fordon. Garo Laddboxar är också förberedda för dynamisk lastbalansering. För aktivering av denna funktion kan man komplettera med Modbus 1-fas/3-fas energimätare i sin elcentral.

Säkerheten på Garo Laddboxar är hög för att du ska kunna känna dig trygg under hela laddningen. En Garo Laddbox är alltid försedd med lås för att hindra obehöriga från att ladda sina elbilar. Om du inte har någon lämplig vägg att installera din Garo Laddbox i går det att montera en Garo Laddstolpe. Det är ett stativ som monteras på en rörstolpe eller på betonggolv. Det är alltså fullt möjligt att ersätta en gammal motorvärmare med en Garo Laddbox istället. Med en elbilsladdare i form av en laddstolpe från Garo får du flexibilitet och valmöjligheter, som gör att du exempelvis kan placera stolpen vid en parkeringsplats utanför flerfamiljshus eller i ditt garage om du inte vill fästa laddboxen i väggen. Med en laddstolpe vid de gemensamma parkeringsplatserna, kan exempelvis hyresvärdar och bostadsrättsföreningar erbjuda en extra service för både boende och gäster som kan ladda sin bil när de parkerat. Många prioriterar flexibiliteten i en snabb laddning, särskilt bilägare som satsat på de modeller av elbilar med snabbladdningsfunktion, som tillåter laddning av batteriet upp till 80 % kapacitet mycket snabbt. Laddningen med hjälp av Garo sladdboxar och laddstolpar är också den mycket effektiv och du kan snabbt komma ut på vägarna igen.