0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elbilsladdare  » Laddboxar  » Easee Laddboxar  »

Easee Laddboxar

Easee laddboxar erbjuder en av marknadens mest flexibla och tekniskt avancerade laddningslösningar för elbilar. Med en Easee laddbox kan elbilsägare njuta av snabb och säker laddning hemma, på arbetsplatsen eller i offentliga laddstationer. Produkterna från Easee, särskilt deras Easee Charge laddboxar, är utformade för att vara kompatibla med alla typer av elbilar och plug-in hybrider som använder Type 2-kontakter.

Fördelar med Easee laddbox

En av de största fördelarna med att installera en Easee laddbox är dess skalbarhet. En enskild Easee laddbox kan leverera upp till 22 kW laddkraft, och hela systemet kan skalas upp för att effektivt hantera upp till 101 laddboxar. Detta gör Easee laddboxar till ett idealiskt val för större installationer som bostadsrättsföreningar eller företagsparkeringar.

Smart laddning med Easee

Easee laddboxar är också utrustade med dynamisk lastbalansering, en smart funktion som automatiskt justerar laddningskapaciteten baserat på tillgänglig strömförsörjning och antalet fordon som laddas. Denna teknik säkerställer att varje Easee laddbox används på mest effektiva sätt utan att överbelasta nätet.

Easee app - Fjärrstyrning

För de som vill ha full kontroll och övervakning av sin laddning erbjuder Easee laddboxar tillgång till en användarvänlig mobilapp. Denna app kopplad till Easee laddboxar möjliggör fjärrstyrning och -övervakning, vilket ger användarna möjlighet att anpassa laddningsinställningarna efter sina behov, exempelvis genom att ladda när elpriset är som lägst.

Elegant design med laddbox från Easee

Designmässigt kommer Easee laddboxar i en rad olika färger med en stilren och modern design som passar väl in i de flesta miljöer. Easee laddboxar är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett populärt val bland elbilsägare som värderar både funktionalitet och design.För den som söker en hållbar, effektiv och estetiskt tilltalande lösning för elbilsladdning är Easee laddboxar det självklara valet. Med sin avancerade teknologi och skalbara system representerar Easee laddboxar framtiden för elbilsladdning.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA