0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Schneider Electric Renova Vägguttag 2-vägs

Schneider Electric Renova Vägguttag 2-vägs BP är ett stilrent och praktiskt 2-vägsuttag som är designat för infällt montage i en apparatdosa med c/c 60mm. Detta vägguttag är petskyddat, vilket ger extra säkerhet mot olyckor, och det klarar en strömstyrka på upp till 16A och en spänning på 230V. Det är jordat för att säkerställa en trygg elanslutning.

Utöver sin grundläggande funktionalitet är uttaget utrustat med monterade klor, vilket underlättar installationen i äldre dosor utan skruvring. Ledarna ansluts enkelt och säkert med skruvanslutning, och två neutrala överkopplingsklämmor medföljer för att göra installationen ännu smidigare.

För de som föredrar utanpåliggande montage kan uttaget monteras i en oval dosa, som köps separat, med artikelnummer E1831198 för vit dosa eller E1831199 för svart dosa. Detta gör att vägguttaget är flexibelt och kan anpassas efter olika installationsbehov.

Detta vägguttag levereras i en praktisk butiksförpackning/blisterförpackning, vilket gör det lätt att hantera och skyddar produkten fram till installation. Detta vägguttag är ett utmärkt val för både nyinstallationer och uppgraderingar i äldre byggnader, och det kombinerar säkerhet, enkel installation och en estetiskt tilltalande design.

Om variant utan blisterpack önskas går det att köpa här.

Specifikation
Diameter
Ø83mm
Montage
Infällt
Utskjutande mått
22mm
Funktion
Vägguttag 2-vägs
Material
PC/ABS
Anslutning
Skruvanslutning
Kapslingsklass
IP20
Märkström
16A~ 250V

Dokument

Produktblad
.
.
.

Schneider Electric Renova Vägguttag 2-vägs

Schneider Electric

Relaterade produkter

i webblager 6 st
1-3 dagar
från 59,00 kr
4 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
från 179,00 kr