0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Schneider Exxact 2-vägsuttag med Nattljus

Schneider Exxact 2-vägsuttag med Nattljus


Schneider Exxact 2-vägsuttag med Nattljus från Schneider i Exxact serien. För infällt montage i standard apparatdosa c/c 60mm, jordat, 230V, 16A. Uttaget ansluts med snabbanslutningar. Detta 2-vägsuttag är utrustat med ett nattljus som är placerat längst ner på uttaget och en rörelsedetektor längst upp med en detekteringsvinkel på 160° horisontellt och 82° vertikalt, max 3m. Uttaget kan ställas in på tre olika lägen via tryckknappen på vägguttagets högra hörn -

LEDljusläge: Tänder när den avkänner rörelse eller om omgivningsljuet är mindre än 20 lux, tänder LED-lampan och lyser med 15lm i 30 sekunder.
Nattljusläge: Tänder med en ljusstyrka på 4lm i 1 timme, efter 1 timme återställs det till LEDljusläget. Om sensorn känner av rörelse eller omgivningsljuset är mindre än 20 lux ökas ljusstyrkan på LED-lampan till 15lm under 30s sedan återställs den till 4lm.
FRÅN-läge: LED-lampan förblir avstängd oavsett om röresle upptäcks eller inte.

Schneider Exxact 2-vägsuttag med Nattljus avger ett varmvitt orienteringsljus på 3000K. Uttaget passar perfekt för t.ex. barnrum eller korridorer i behov att extra ljus på natten. Rekommenderad monteringshöjd är cirka 300mm från golvet.

Mått (HxBxD): 128x87x21,8mm
Infällnadsdjup: 22,4mm

Dokument

Bruksanvisning

Schneider Exxact 2-vägsuttag med Nattljus

Schneider Electric