0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Namron Termostat Digital 16A

Namron Termostat Digital 16A


Namron Termostat Digital 16A är ett "allt i ett" termostat och har en användarvänlig digital display där du enkelt kan använda alla praktiska funktioner och inställningsmöjligheter. Termostaten mäter temperaturen i golvet och rummet och styr automatiskt värmen till önskad inställd temperatur. Det gör att du får en stabil temperatur i hemmet som ger ökad komfort och energisparing.

Namron Termostat Digital 16A har ett dubbelt sensorsystem (golv och rum) samt är utrustad med en effektregulator. Detta är särskilt praktiskt för de rum där det inte är önskvärt eller möjligt att placera en temperaturgivare. Effekten styrs sedan manuellt genom att sätta den till % av maxeffekten och golvet värms upp oavsett vilket förhållande det är i rummet. Detta är speciellt praktiskt för hallar som är dragiga, tvättstugor, badrum och andra platser där man vill ha en fast golvvärme.

Du kan även ställa in veckoprogram så att du kan styra temperaturen utifrån din livsstil och dina behov. Du kan till exempel välja att ställa in temperaturen till 21 grader på morgonen på vardagar, svalare på dagen och att den sedan ökar igen på eftermiddagen. På helger kan du ställa in att temperaturen ska vara jämn hela dagen och sänkas på natten. Andra smarta funktioner är sparprogram, frostskydd och barnlås samt en funktion som gör att termostaten känner av om ett fönster öppnas. Om detta händer kommer termostaten reagera genom att stänga av värmen och sedan slå på den igen om temperaturen stiger snabbt eller om funktionen har varit aktiv i mer än 30 minuter.

Medföljer golvgivare, inbyggd rumsgivare och effektregulator. Har temperaturbegränsning, överspänningskydd samt ett skydd mot övertemperatur. 2-polig huvudströmbrytare, kan styra en belastning på upp till 3600W. Finns i matt svart eller vitt utförande.

Specifikationer
Driftspänning
230V
Max. last
16A
Drifttemperatur
5-40°C
Omgivningstemperatur
-10°C +60°C
Material
ABS, halogenfri
Kapslingsklass
IP20
Bredd
84mm
Längd
84mm
Djup
27mm
Infällnadsdjup
27mm
.
.
.

Namron Termostat Digital 16A

Namron