0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Gör ditt hem smartare utefter dina behov!

Belysningsstyrning i all ära, men med Wiser kan du även göra ditt hem säkrare, hållbarare och anpassat efter dina rutiner.Du kan t.ex. styra din energianvändning, hantera dina markiser efter vädret, få notiser om du glömt stänga en dörr eller har vattenläckage.

Wiser erbjuder ett brett sortiment som kan kombineras & automatiseras utifrån vad du behöver!

Bild på wiser uttag

Vill du minska din elförbrukning?

För att kunna förstå hur du i din bostad ska kunna spara energi är det viktigt att du har koll på ditt utgångsläge och var du faktiskt gör av med energi. Därför har Schneider Electric utvecklat uppkopplade 1-vägsuttag och 2-vägsuttag, samt en Smart Plug (adapter) som kan hjälpa dig få insikt om vilka elektriska prylar som drar energi, både i aktivt läge och standby-läge. Uttagen hanteras via Wiser by SE-appen och med fördjupad kunskap om din energianvändning kan du lättare eliminera energibovarna hemma hos dig! Bra för plånboken, för dig och miljön!

Vill du göra ditt hem säkrare med Wiser?

Det finns två aspekter i ett säkert hem, externa och interna påfrestningar. Externt kan exempelvis innebära inbrott, medan internt kan vara saker som sker i hemmet exemeplvis att ett styrkjärn lämnas på eller en potentiell vattenläcka. Wiser kan minimera risken av både externa och interna påfrestningar, exempelvis genom att automatiskt stänga av kaffebryggaren när du stänger ytterdörrren eller få en notis när det regnar in i källaren. Du kan själv koppla ihop olika Wiser-produkter för att de ska passa dina behov!

Utforska Schneider Electrics Wiser!
Bild på wiser säkerhet i miljö

 

Varor som nämns i nyheten

i webblager 1 st
1-3 dagar
469,00 kr
Tillbaka till nyheter