0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Plejd

Plejd är ett innovativt företag som drivs av att förenkla och förbättra människors vardag. Produkterna från Plejd är smarta och alla syftar till att öka människors interaktion med sin elektroniska miljö. Med användarvänlighet och enkelhet som nyckelord har Plejd blivit ett populärt val när den moderna konsumenten ska köpa dimmers eller trådlösa elektroniksystem för hemmet. Plejd har rötterna i yacht-industrin och utvecklade ett system där du kan ha total kontroll över de elektroniska komponenterna på båten. Med hjälp av erfarenheten av att ta fram tekniskt ledande och komplexa system kan Plejd nu också erbjuda belysningupplevelser för alla. Från den största super-yachten till vanliga människors hem. Plejds produkter ger dig ett smart hem, Plejds sortiment utökas efterhand och består av DIM-01 Universaldimmer, DIM-02 Krondimmer, CTR-01 Controller, LED-driver LED-10, Gateway GWY-01-A och flera olika tillbehör. Med Plejd får du en trådlös lösning som enkelt styrs via en app i din smartphone eller surfplatta.

Hos oss hittar du prisbelönta dimmers från Plejd

De huvudsakliga produkterna i Plejds sortiment är deras trådlösa elektroniksystem och deras dimmers DIM-01 och DIM-02, de har utökat sitt sortiment med en Gatewat GWY-01-A för att kunna styra dina Plejd produkter oavsett var du befinner dig. Det nyaste tillskottet är Plejd LED-driver LED-10 för att kunna styra LED-downlights och LED-strips. Det trådlösa systemet är ett högteknologisk system som gör att du via en applikation på din smartphone kan styra alla ljuskällor på hemmet eller kontoret. Förutom passionen för innovativ teknologi drivs Plejd också av att utveckla system som minskar energiförbrukningen, vilket är bra för vår miljö. I vårt sortiment hittar ni Plejds mycket uppskattade universaldimmers som har fått en rad olika utmärkelser. Vi kan också erbjuda tillbehör som vridadapter och dimmerpuck. Elbutik.se är en av Sveriges största elbutiker på nätet och har funnits i över 10 år. Hos oss kan du köpa elprodukter, elmaterial och belysning till konkurrenskraftiga priser. Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt om du handlar för över 999 kronor.

Nya produkter

Kom igång med Plejd

Alla produkter

Filter Laddar...

Typ  
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 159,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
159,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
188,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
584,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
24,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
44,00 kr
Sida 2 av 2. Visar 6 av 26 filtrerade poster
1 2

Vanliga frågor om

Plejd

Kan man montera Plejd utomhus?
För att säkerställa en säker installation bör du rådfråga en kvalificerad elektriker som kan ge dig råd om rätt koppling och installation för utomhusändamål.
Kan Google styra Plejd?
Ja, du kan använda Google Home för att styra din Plejd-belysning med rösten. För att komma igång behöver du Plejd-puckar, Google Home och en Plejd Gateway.