0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Zaptec

Med sina rötter på Norges västkust är Zaptec ett företag som är dedikerat till att främja hållbar mobilitet för alla. Genom att kombinera avancerad teknologi med elegant design, erbjuder Zaptec intuitiva och effektiva elbilsladdare för både hem och offentliga miljöer. Företagets produkter, som inkluderar Zaptec Go för hemmet och Zaptec Pro för flerbostadshus och större parkeringar, är utformade för att möta de växande behoven inom den gröna transportsektorn.

Elbilsladdare: Innovation och Funktionalitet i Ett

Zaptec strävar efter att göra den gröna omställningen enkel och tillgänglig genom sina högkvalitativa elbilsladdare. Zaptec Go, designad för hemmabruk, erbjuder en smart och användarvänlig lösning för daglig laddning. Med sin kompakta och stilrena design smälter Zaptec Go perfekt in i alla hemmiljöer, samtidigt som den erbjuder snabb och pålitlig laddning. Den är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och möjliggör fjärrstyrning via en app, vilket ger användaren full kontroll över laddningsprocessen.

För större installationer, som flerbostadshus och offentliga parkeringar, är Zaptec Pro det perfekta valet. Zaptec Pro kan hantera flera fordon samtidigt och är utrustad med intelligenta lastbalanseringsfunktioner som optimerar energianvändningen. Den är även kompatibel med olika betalningssystem, vilket gör den idealisk för kommersiella installationer. Zaptec Pro erbjuder också en hög grad av flexibilitet och skalbarhet, vilket innebär att systemet enkelt kan utökas i takt med att behovet växer.

Banbrytande Laddningsteknologi för en Hållbar Framtid

Zaptec har en tydlig vision om att främja en elektrisk och hållbar framtid. Genom sina innovativa laddningslösningar vill företaget inte bara underlätta för övergången till eldrivna transporter, utan även ge människor friheten att resa på ett mer hållbart sätt. Zaptec är engagerade i att skapa en positiv förändring i världen genom att driva på utvecklingen av en grön och hållbar transportsektor. Deras produkter är utformade för att minska koldioxidutsläppen och främja en renare miljö, vilket gör dem till en viktig del av den globala klimatomställningen.

Zaptec arbetar också aktivt med att utveckla nya teknologier och förbättra befintliga lösningar för att möta framtidens utmaningar. Företaget investerar betydande resurser i forskning och utveckling för att säkerställa att deras produkter alltid ligger i framkant av teknisk innovation. Detta engagemang för ständig förbättring och hållbarhet gör Zaptec till en pålitlig partner för alla som vill bidra till en grönare framtid.

Utforska Zaptec hos Elbutik

Som auktoriserad återförsäljare av Zaptec, erbjuder vi på Elbutik ett omfattande utbud av deras elbilsladdare. Våra kunder kan lita på att de får tillgång till de senaste och mest innovativa produkterna på marknaden. Vi är stolta över att kunna bidra till den gröna omställningen genom att erbjuda pålitliga och effektiva laddningslösningar från Zaptec. Våra detaljerade produktbeskrivningar och användarrecensioner hjälper dig att hitta rätt laddare för dina specifika behov.

Vår expertis och erfarenhet inom elbilsladdning gör oss till din idealiska partner för att säkerställa en smidig och effektiv övergång till eldriven transport. Genom att välja Zaptec och Elbutik.se, kan du vara säker på att du får en lösning som är både hållbar och framtidssäker.

Engagerad Kundservice och Snabba Leveranser

Vi på Elbutik är dedikerade till att ge dig en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse. Med flera betalningsalternativ via Klarna Checkout och snabb leverans, gör vi det enkelt för dig att få tillgång till Zaptecs banbrytande laddningsteknologi. Vår kunniga kundtjänst finns alltid till hands för att besvara dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. Vi erbjuder också en omfattande garanti och eftermarknadsservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

Ta Steget Mot En Hållbar Framtid med Zaptec

Med Zaptecs produkter tar du ett steg mot en mer hållbar framtid. Upplev skillnaden som innovativ och effektiv laddningsteknologi kan göra för ditt hem eller företag. Zaptecs engagemang för kvalitet och hållbarhet innebär att du får en produkt som inte bara uppfyller dina nuvarande behov, utan också är redo att möta framtidens krav. Besök Elbutik.se idag och upptäck varför Zaptec är det föredragna valet för kunder som värdesätter hållbarhet, frihet och teknisk excellens. Välkommen till Elbutik.se – din portal till framtidens gröna mobilitetslösningar.

Läs mer

Nya produkter

Köp Zaptec på Elbutik


Säkerhet är Zaptecs högsta prioritet. Alla lösningar och komponenter är noggrant utvalda när de utvecklar laddsystemet. Ingenting kompromissar med säkerheten. Köp en säker laddbox från Zaptec idag!

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
6 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
99,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
1 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
595,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
16 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 249,00 kr