0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Jafo

JAFO: Svensk Expertis i VVS för Våtutrymmen

JAFO, med sitt hjärta i Lund, Sverige, är ett företag som står för innovation och kvalitet inom VVS-sektorn. Specialiserade på att utveckla installationsprodukter för badrum, kök och andra våtutrymmen, har JAFO blivit synonymt med hållbara och estetiskt tilltalande lösningar. Genom att fokusera på detaljer och funktionalitet i sina golvbrunnar, erbjuder JAFO effektiva lösningar för vattenavledning som inte bara skyddar mot fuktskador och mögel men också fungerar som en elegant inredningsdetalj.

Innovation och Design i Harmoni

JAFOs designfilosofi balanserar mellan funktionalitet och stil. Deras sortiment sträcker sig från traditionella runda och fyrkantiga golvbrunnar till linjeavlopp och anpassningsbara modulvarianter, alla tillverkade med högkvalitativa material som plast och rostfritt stål. Med möjlighet till skräddarsydda lösningar, kan JAFOs produkter personifiera varje våtutrymme efter individuella behov och stilpreferenser.

Unidrain och Klassiska Signaturprodukter

Bland JAFOs mest uppskattade innovationer finner vi de eleganta Unidrain-profilerna samt klassiska golvbrunnar utrustade med klämring, vattenlås och flexibla utlopp. Dessa produkter representerar företagets engagemang för både estetik och prestanda, och står som bevis på JAFOs förmåga att förena traditionell kunskap med modern design.

Mer än Bara Golvbrunnar

Utöver sitt imponerande sortiment av golvbrunnar, erbjuder JAFO även en rad andra VVS-produkter som WC-stosar, vakuumventiler och utloppsslangar, samt praktiska lösningar för både kök och tvättstugor. Dessutom har JAFO ett omfattande utbud av reservdelar och tillbehör, vilket säkerställer långvarig funktion och flexibilitet i användningen av deras produkter.

Din Onlineåterförsäljare av JAFO Produkter

Som din onlineåterförsäljare av JAFO, garanterar vi inte bara tillgång till ett brett sortiment av toppkvalitativa golvbrunnar och VVS-produkter till konkurrenskraftiga priser, utan också en shoppingupplevelse som är både trygg och bekväm. Oavsett om det gäller ett hemprojekt, kommersiella utrymmen som hotell och spa-anläggningar, eller personalens omklädningsrum, är en golvbrunn från JAFO den optimala lösningen. Varje JAFO-produkt är anpassad för specifika underlag och installation av en professionell garanterar en problemfri användning.

Komplettera ditt köp med JAFOs eleganta golvbrunnssilar och praktiska tillbehör för att skapa ett våtutrymme som kombinerar högsta möjliga funktion med modern design. Upptäck sortimentet och gör ditt val – alltid till det bästa priset hos oss.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter