0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

IQ Sensortech

IQ SensorTech: Framtidens Belysningsstyrning

IQ SensorTech, ett företag beläget i Sverige, står i framkanten av innovativ belysningsstyrning och sensorbaserade lösningar. Sedan grundandet 2005 har IQ SensorTech specialiserat sig på att utveckla intuitiva produkter som förenklar styrning av belysning, vilket möjliggör en sömlös integration med både ny och befintlig utrustning. Deras system för belysningsstyrning är utformade för att automatiskt anpassa belysningen efter behov, vilket skapar en smart och behaglig miljö utan krav på manuell hantering. Perfekt för att ge intryck av att hemmet är bebott även när du inte är där, bidrar IQ SensorTechs lösningar till minskad energianvändning, förhöjd komfort och förbättrad säkerhet.

När Aura Light, känt för sina ”Long Life”-belysningslösningar, förvärvade IQ SensorTech blev företaget en nyckelkomponent i deras strategi att erbjuda hållbar och energieffektiv belysning. Detta partnerskap understryker deras gemensamma åtagande för miljön och innovation.

Handla IQ SensorTech hos oss

Vi är din go-to onlinebutik för att utforska och köpa IQ SensorTechs avancerade belysningskontroller och sensorer. Från rörelsevakter som kan monteras på vägg, i hörn, eller på taket, till ljusreläer med timerfunktioner som automatiskt tänder dina ljus i skymningen, erbjuder Elbutik.se ett omfattande sortiment som gör ditt hem mer levande och säkert – även när du är borta. Höj säkerhetsnivån och njut av bekvämligheten med att ha belysning som anpassar sig efter dina behov och preferenser, allt medan du bidrar till en mer hållbar framtid.

Vi står för en användarvänlig shoppingupplevelse med ett brett utbud av elprodukter och elektronik. Handla snabbt och smidigt med förtroende, och dra nytta av våra snabba leveranser. Vid betalning erbjuder vi flera flexibla alternativ genom Klarna Checkout, inklusive direktbetalning, faktura, och kortbetalning, vilket gör det enklare än någonsin att uppgradera ditt hem med den senaste tekniken inom belysningsstyrning från IQ SensorTech.

Upplev den perfekta kombinationen av teknologi, komfort och säkerhet med IQ SensorTechs produkter. Utforska vårt urval idag och ta ett steg mot en smartare och mer energieffektiv bostad.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter