0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Gnosjö Klimatprodukter

I Smålands mest blomstrande småföretagarområde ligger Gnosjö Klimatprodukter AB, ett stadigt växande familjeföretag som är dedikerat att göra ditt hem varmt och mysigt på enklast möjliga sätt. Med en extensiv produktportfölj som inkluderar allt från elelement, mobila oljelamellradiatorer, frostvakter, infravärmare och kalluftsfläktar till portabla konvektorelement, stationära elradiatorer och energisnåla värmefläktar är Gnosjö Klimatprodukter fast beslutna att sprida värme och välbehag i de svenska hemmen.

Gnosjö oljeelement och värmefläktar för ett behagligt och miljövänligt inomhusklimat

Kunderna ger Gnosjö Klimatprodukter idel goda omdömen och det har sin enkla förklaring. Sprunget ur den genuina Gnosjöandan och med lång och gedigen branscherfarenhet i ryggen har detta framgångsrika Gnosjöföretag specialiserat sig på att skapa stilrena, energieffektiva och lättanvända kvalitetsprodukter som ger dig ett varmt och behagligt inomhusklimat utan att påverka miljön utanför. De flesta Gnosjö element är utrustade med en exakt elektronisk termostat där du kan ställa in dag-/nattsänkning, välja ”öppet-fönster”-funktion och göra en smart dygns- eller veckoplanering – allt för att spara energi. Det finns även Gnosjö radiatorer med mekanisk bimetalltermostat för dig som föredrar det.

Samtliga Gnosjö element är försedda med överhettningsskydd och värmer mjukt och skonsamt via strålningsvärme – inget irriterande drag eller risk för brännskador. Gnosjö el- och oljeradiatorer ser till att miljön i rummet blir varm och komfortabel utan att torka ut luften och till skillnad från gamla knäppande och knakande plåtradiatorer som kan avge en doft av bränt damm är Gnosjö oljeelement både ljudlösa och luktfria. En Gnosjö radiator bjuder på en kostnadseffektiv, tyst, trygg, hälsosam, klimatsmart och skön inomhusmiljö – vad mer kan man begära?

Prisvärda Gnosjö element för alla uppvärmningsbehov

Gnosjö Klimatprodukter gör högkvalitativa element med fokus på enkelhet. Det viktigaste är att välja en oljeradiator med passande spänning, effekt och storlek, baserat på var elementet ska användas och hur stort utrymme som ska värmas upp. Beräkna cirka 60–70 W per kvadratmeter i ett normalisolerat rum. Givetvis kan du fördela totaleffekten på flera eldrivna radiatorer för att få en jämnare värmedistribuering. Vi har Gnosjö element på allt mellan 400 W och 1250 W i olika storlekar såväl för 230 V som 400 V.

En Gnosjö oljeradiator på 400 V är avsedd för fast installation och levereras med anslutningsdosa och väggfäste. Ett stående element på 230 V med fötter, sladd och stickpropp kan antingen placeras direkt på golvet eller hängas upp på väggen med tillhörande konsoler. Här hittar du även passande fästen till ditt Gnosjö element, liksom reservdelar, frostskydd, termostater, kopplingsboxar och andra tillbehör. På företagets hemsida kan du ladda ned en bruksanvisning till ditt Gnosjö element. Tänk dock på att alla fasta installationer ska utföras av en professionell elektriker!

Den bästa placeringen för ett oljeelement är under ett fönster och radiatorns längd bör då motsvara fönstrets. Vissa Gnosjö element är även försedda med en veckad konvektorplåt på baksidan som optimerar värmespridningen. En utmärkt lösning om du inte vill välja mellan ett oljeelement och ett konvektorelement. För snabb uppvärmning i fritidshuset, hobbylokalen, källaren eller andra mindre utrymmen som inte används så ofta kan en fristående Gnosjö radiator, konvektor eller värmefläkt vara ett lämpligt alternativ. Ett flyttbart elelement med fläkt är också ett ypperligt komplement till andra uppvärmningsformer om du behöver tillskottsvärme i hemmet eller på arbetsplatsen. Vi har flera eleganta och kompakta Gnosjö oljeelement med fläkt i webbutiken.

En oljeradiator från Gnosjö Klimatprodukter ger en jämn och effektiv uppvärmning inomhus och är samtidigt ett bra miljöval som kan spara fina slantar i plånboken. Hos oss kan du köpa energisnåla Gnosjö element, värmefläktar och tillbehör direkt på nätet – alltid till konkurrenskraftiga priser och med raska leveranser!

Nya produkter

Alla produkter