0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

F&F

F&F: Från Polen till Världen

Sedan grundandet 1992 har F&F utvecklat sig från att vara ett serviceorienterat företag inom elektroniksektorn till en framstående tillverkare av elektroniska produkter. Med sitt huvudkontor beläget strax utanför Warszawa i Polen, har F&F vuxit till att bli en global aktör med en stark närvaro på den internationella marknaden. Företaget är särskilt känt för sitt engagemang för innovation, kvalitet och säkerhet, vilket reflekteras i deras omfattande sortiment av produkter som är designade för både professionella användare och hemmabruk.

Innovation genom Forskning och Utveckling

F&F skiljer sig från mängden genom sin dedikerade forsknings- och utvecklingsavdelning, där fokus ligger på att skapa framtidssäkra lösningar som uppfyller höga tekniska krav. Bland företagets mest imponerande innovationer återfinns deras serie av programmerbara styrenheter och intelligenta hemsystem, som erbjuder avancerad kontroll och bekvämlighet för moderna bostäder och arbetsplatser.

Ett Bredt Sortiment för Varje Behov

F&F:s produktutbud är både mångsidigt och högkvalitativt, inkluderande allt från rörelsevakter och energimätare till dosdimrar och kopplingsur. Dessa produkter representerar det bästa inom modern elektronik, med lösningar som kan anpassas för att möta en rad olika behov och tillämpningar. Oavsett om du är en professionell hantverkare som kräver pålitliga verktyg för dina projekt, eller en privatperson som söker efter smarta hemlösningar, har F&F produkterna för dig.

Ledande inom Elektronik och Smarta Hemlösningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av F&F-produkter. Som en av Sveriges ledande onlinebutiker för elmaterial och elektronik sedan 2005, strävar vi efter att hålla ett aktuellt och omfattande sortiment som uppfyller våra kunders behov. Oavsett om du är ute efter belysning, kablar, LED-armaturer, eller något specifikt från F&F:s sortiment, kan du räkna med elbutik.se för högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår prioritet är din tillfredsställelse och att leverera din beställning snabbt och smidigt.

Välkommen till elbutik.se – din pålitliga källa för elektronik och elprodukter från F&F och många andra toppmärken. Upptäck vårt sortiment idag och ta steget mot en smartare och mer effektiv vardag.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 593,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
710,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
749,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
295,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
120,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 327,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
170,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
275,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
169,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
410,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 270,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
139,00 kr