0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Easee

Easee - Den Norska Innovationen som Formar Framtidens Laddning

Sedan starten i januari 2018 har det norska företaget Easee snabbt etablerat sig som en banbrytande aktör inom laddningsteknik för elbil och hybridbilar. Med en passion för innovation och smart teknik har Easee omdefinierat vad en laddbox kan erbjuda, vilket har resulterat i en stark positiv respons från både elinstallatörer och privatpersoner. Genom att utveckla laddboxar som inte bara är effektiva utan också intelligenta, står Easee i spetsen för att forma framtidens elnät och laddningsinfrastruktur.

Smartare Laddning för en Hållbar Framtid

Easees laddboxar representerar toppen av Skandinavisk innovation, designade och tillverkade med ett tydligt fokus på användarvänlighet, effektivitet och hållbarhet. Företagets vision om att skapa laddare för smartare energihantering pekar mot en framtid där varje laddningsmoment inte bara är enkelt utan också optimerat för att minska miljöpåverkan och stödja ett hållbart elnät.

Tillverkade i Skandinavien med Kvalitet i Åtanke

Varje Easee-laddbox är ett resultat av noggrann forskning och utveckling, med målet att leverera den bästa möjliga upplevelsen för användaren. Tillverkningen i Skandinavien garanterar högsta kvalitetsstandarder och bidrar till den lokala ekonomin, samtidigt som det säkerställer att produkterna är anpassade för att hantera de specifika klimatförhållandena och behoven i regionen.

Upplev Framtidens Laddning – Revolutionerar Laddningen av El- och Hybridbilar

För de som söker den senaste tekniken inom laddning av el- och hybridbilar är Easee ett självklart val. Deras laddboxar erbjuder en lösning som kombinerar avancerad teknik med enkelhet och design, vilket gör dem till ett perfekt komplement till varje hem eller företag. Upptäck hur Easee kan transformera din laddningsupplevelse och bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer

Nya produkter

En laddbox tillverkad i skandinavien

Easee laddboxar passar för alla olika elbilar, strömstyrka och strömnät. Laddboxarna har automatiskt detektering om bilen stödjer 3-fas eller inte. Med Easees smarta laddbox behöver du inte tänka på tekniska specifikationer, laddboxen anpassar sig efter bilens behov. En intelligent, säker och kraftfull laddare för hemmet.

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
5 989,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 489,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 995,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 595,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 3 995,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
59,00 kr
1 av 4 varianter i webblager
1-3 dagar
649,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
799,00 kr