0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

DEVI

DEVI: Pionjärerna inom Elektrisk Golvvärme

Sedan grundandet i Köpenhamn 1942 har DEVI, Dansk El-Värme Industri, etablerat sig som en framträdande tillverkare av elektriska golvvärmesystem i Europa. Som en del av den prestigefyllda Danfoss Group, står DEVI i spetsen för innovation inom uppvärmningslösningar, erbjudande produkter som termostater, värmekablar och värmemattor designade för att passa en mångfald av byggnader och områden. DEVI:s produkter är synonyma med kvalitet, säkerhet och hållbarhet, tillverkade inom EU för att garantera de högsta standarderna. Genom att kombinera avancerad teknologi med en stark miljömedvetenhet, strävar DEVI efter att leverera kostnadseffektiva och miljövänliga värmealternativ som håller över tid. Denna djupa förankring i kvalitet och innovation har gjort DEVI till en föregångare inom elektrisk golvvärme, som kontinuerligt utvecklar nya lösningar för att förbättra komfort och effektivitet i hem och offentliga miljöer.

För En Varmare och Mer Hållbar Framtid

DEVI:s ambition att vara det förstahandsvalet inom uppvärmningssektorn är rotat i deras dedikation till att leverera produkter och lösningar som inte bara är av högsta kvalitet men också framkanten av teknologisk utveckling och miljömässig hållbarhet. Deras omfattande produktutbud, som täcker allt från sofistikerad golvvärme till avancerade snösmältningssystem, erbjuder optimala uppvärmningslösningar för en mängd olika applikationer. DEVI:s förmåga att kombinera högpresterande teknik med användarvänlig design har gjort dem till en favorit bland både installatörer och slutanvändare. Detta engagemang för innovation går hand i hand med en djupgående förståelse för de miljömässiga utmaningar som världen står inför idag. Genom att integrera energieffektiva lösningar som minskar beroendet av fossila bränslen, spelar DEVI en aktiv roll i övergången till mer hållbara energisystem. Deras produkter är inte bara utformade för att leverera oöverträffad komfort och effektivitet, utan de bidrar också till att skapa en mer hållbar framtid genom att erbjuda uppvärmningslösningar som är både energismarta och miljövänliga. Denna balans mellan innovation, hållbarhet och prestanda är vad som särskiljer DEVI på marknaden och bekräftar deras position som en ledare inom branschen, engagerad i att uppfylla nutida behov samtidigt som de förbereder för morgondagens utmaningar.

DEVI – Värme i Varje Hem, För Varje Framtid

Som en integrerad del av Danfoss Group, har DEVI tillgång till en unik kombination av teknisk expertis, forskningskapacitet och marknadsinsikter som sträcker sig globalt. Denna synergi mellan DEVI och Danfoss underlättar inte bara utvecklingen av innovativa värmelösningar utan stärker även företagets förmåga att anpassa sig till och förutse marknadens förändringar och behov. Genom att dra nytta av Danfoss breda nätverk och omfattande resurser, kan DEVI effektivt sprida sina högkvalitativa produkter över världen, vilket gör dem tillgängliga för en internationell kundbas som sträcker sig från kalla nordliga breddgrader till varmare sydliga klimat.

DEVI:s åtagande att upprätthålla de högsta standarderna av kvalitet och säkerhet i alla sina produkter resulterar i en exceptionell användarupplevelse. Företaget förstår vikten av att erbjuda pålitliga och hållbara värmelösningar som kunderna kan lita på, oavsett var i världen de befinner sig. Denna globala närvaro, kombinerad med ett djupt engagemang för att möta lokala behov, gör att DEVI inte bara kan erbjuda standardiserade lösningar utan även specialanpassade system som tar hänsyn till specifika regionala klimatförhållanden och byggnormer. Detta tillvägagångssätt, där global räckvidd möter lokal anpassning, förstärker DEVIs rykte som en världsledande expert inom elektrisk golvvärme och understryker företagets roll som en nyckelspelare i att främja bekvämare och mer energieffektiva boendemiljöer över hela världen.

Upplev Värmen från DEVI

Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av DEVI:s golvvärmesystem och tillbehör. Vare sig du planerar en nybyggnation eller renoverar ditt nuvarande hem, kan DEVI:s produkter erbjuda en komfortabel och energieffektiv värme. Genom att välja DEVI från oss säkerställer du inte bara att ditt hem är varmt och välkomnande, men du bidrar också till en mer hållbar och energieffektiv framtid. Devi är känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet inom elektrisk golvvärme. Deras produkter är utformade för att erbjuda hög komfort och effektivitet, samtidigt som de är lätta att installera och miljövänliga. Devi erbjuder lösningar som passar en mängd olika behov, från bostäder till kommersiella utrymmen, och deras produkter bidrar till att skapa en behaglig värme i hem och arbetsplatser över hela världen.

Läs mer

Nya produkter

Elgolvvärme för en behaglig temperatur

Elgolvvärme är ett praktiskt och flexibelt sätt att värma upp ett rum: eftersom värmekällan finns i golvet så riskerar du inte att värmen hindras från att spridas genom att till exempel blockera värmekällan med möbler eller liknande. Elgolvvärme ger en behaglig temperatur i hela rummet och fungerar lika bra till sten- och klinkersgolv som till klassiska laminatgolv. Den stora fördelen med golvvärme är, förutom den sköna och jämna golvtemperaturen, att det är en värmekälla som är både snabb och enkel att installera. Golvvärme går att ha i hela huset, eller bara i utvalda rum där man vill att golvtemperaturen ska hållas på en behaglig nivå, till exempel i badrum eller sovrum.

Devi har alla produkter du behöver för att installera golvvärme till ett rimligt pris. Om din golvvärme inte fungerar optimalt, eller om du behöver byta ut någon del i systemet, så har Devi produkterna du behöver. Letar du efter ett snabbt sätt att installera golvvärme i ett rum, så är en golvvärmematta från Devi ett snabbt och smidigt val. Golvvärmemattan kan rullas ut snabbt och enkelt och kopplas till en termostat. Med en golvvärmematta behöver du inte dra värmekabel under golvet, och därmed heller inte oroa dig för att värmekablarna ligger på exakt rätt avstånd från varandra. Oavsett vilken typ av golvvärme du ska installera, så hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för golvvärme från Devi här.

Brett sortiment av Devis produkter på Elbutik

Här hittar du även flera produkter till golvvärme från Devi. Termostat och värmekabel från Devi är två populära och användbara produkter om du vill anlägga en traditionell elgolvvärme. Här finns även en golvvärmetermostat från Devi med en tidlös design som passar i ett modernt hem. Termostaten styr du enkelt via din mobiltelefon och den har flera smarta funktioner som underlättar för dig både när du är hemma och när du är på jobbet eller på semester.

Alla produkter

Filter Laddar...

Typ  
i webblager 1 st
1-3 dagar
929,00 kr
8 av 13 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 899,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 479,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 495,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 845,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 845,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
4 379,00 kr
2 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 495,00 kr
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 750,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 715,00 kr
2 av 12 varianter i webblager
1-3 dagar
från 3 399,00 kr
5 av 13 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 249,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 489,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 2 089,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 1 169,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 1 610,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 805,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
1 515,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
1 850,00 kr
Sida 1 av 3. Visar 20 av 46 filtrerade poster
1 2 3