0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Aura Light

Energieffektiva belysningslösningar från Aura Light

Aura Light, ursprungligen grundat 1930 under varumärket LUMA, har utvecklats till en pionjär inom energieffektiv belysning. Med rötterna i Vimmerby, Småland och med huvudkontor i Stockholm, har Aura Light expanderat sin verksamhet och etablerat dotterbolag i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Företaget är känt för sitt engagemang i att leverera skräddarsydda belysningslösningar för offentliga miljöer, industrilokaler och detaljhandeln, som inte bara möter funktionskrav utan även bidrar till hållbar utveckling.

Aura Lights produktsortiment innefattar en mängd olika belysningslösningar, inklusive armaturer som kombinerar flexibilitet och innovation för att passa olika typer av offentliga utrymmen och fastigheter. Deras ljuskällor är utformade för att erbjuda hög effektivitet och låg energiförbrukning, vilket är avgörande för miljömedvetna konsumenter och företag. För att komplettera sina belysningsprodukter erbjuder Aura Light även smarta ljusstyrningssystem med sensorer som optimerar energiförbrukningen och ökar användarvänligheten i olika miljöer.

Aura Lights engagemang för hållbarhet och innovation reflekteras i deras arbete med att ständigt utveckla nya och bättre lösningar. Genom att kombinera teknologisk expertis med ett miljömedvetet tillvägagångssätt, strävar Aura Light efter att minska miljöpåverkan och förbättra livskvaliteten för människor genom deras belysningslösningar.

Snabba leveranser av produkter från Aura Light

På Elbutik.se, en återförsäljare av Aura Lights produkter i Sverige sedan 2005, hittar du ett brett utbud av Aura Lights innovativa belysningslösningar. Vårt sortiment inkluderar allt från LED-armaturer, spotlights, utomhusbelysning till avancerade ljusstyrningssystem, vilket gör det enkelt för både företag och privatpersoner att hitta rätt lösning för sina behov. Med snabba leveranser och ett fokus på kundservice, är Elbutik.se din go-to resurs för Aura Lights energieffektiva och hållbara belysningslösningar.

Nya produkter

Alla produkter