0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Aura Light

Energieffektiva belysningslösningar från Aura Light

Aura Light erbjuder energieffektiva belysningslösningar särskilt anpassade till offentliga miljöer, industrilokaler och detaljhandeln. Företaget grundades redan år 1930 under varumärket LUMA. Produktionsanläggning ligger i Vimmerby i Småland och huvudkontoret ligger i Stockholm men man har också dotterbolag i Finland, Norge, Sverige och Tyskland och lokala säljteam i flera andra europeiska länder.

Aura Light har utvecklat ett stort sortiment högtekniska och hållbara belysningslösningar där de även kan göra skräddarsydda lösningar efter kundernas behov och önskemål. Ambitionen är att erbjuda belysningslösningar så att kunden både kan minimera sin elförbrukning och elkostnader. Man arbetar hållbart med stort miljöfokus utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller komfort. Med flexibla och innovativa lösningar lever företaget upp till sina kunders förväntningar.

Snabba leveranser av produkter från Aura Light

Elbutik.se har funnits sedan 2005 med ambitionen att ha marknadens bredaste utbud av elprodukter och elektronik på nätet till konkurrenskraftiga priser. Här hittar du allt från kablar, LED-armaturer, spotlights, utomhusbelysning och vägguttag till helhetslösningar för smarta hus, värme och belysning. Vi har lösningar både för företag och privatpersoner. Du handlar enkelt och smidigt online med snabba leveranser och god service. Betalning sker genom Klarna Checkout där du kan välja att betala med direktbetalning via bank, faktura, kontokredit eller kortbetalning. Elbutik.se är återförsäljare i Sverige för Aura Light. Ett bra köp är deras elektroniska tändare för lysrör som ger en snabb och skonsam tändning. Lysrören värms upp i förväg och anpassas till tändningsfrekvensen och på så sätt elimineras brandrisken och du slipper störande blinkningar. Välkommen att lägga en beställning på elbutik.se!

Nya produkter

Alla produkter