0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Ansmann

Ansmann - en världsledande leverantör av batterier

Ansmann, ett tyskt företag grundat 1991, har utvecklats från ett litet garageföretag till att bli en global ledare inom batteritillverkning. Med sin imponerande företagsutveckling och effektiv marknadsföring har de vunnit flera utmärkelser för sina innovativa och högkvalitativa produkter. Genom att använda den senaste tekniken inom forskning och utveckling, och med starkt fokus på miljövänlighet, levererar Ansmann batterier till en mängd olika produkter och applikationer världen över, inklusive fick- och pannlampor, elcyklar och mobiltelefoner.

Ansmanns specialisering ligger i uppladdningsbara batterier och flexibla lösningar för dagens avancerade tekniska krav inom energilagring, samtidigt som de uppfyller höga miljömässiga standarder. Företaget erbjuder ett brett spektrum av lösningar inom batterier, laddning och strömförsörjningsteknik, vilket speglar deras förmåga att innovativt möta marknadens behov. I Sverige erbjuder Ansmann ett brett utbud av olika batterier och laddare, nätaggregat och mycket mer, vilket gör dem till ett föredraget val för både konsumenter och professionella användare.

På Elbutik.se är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av Ansmanns produkter. Vårt sortiment inkluderar batterier som passar till allt från bilnycklar och bankdosor till fjärrkontroller och leksaker. Vi erbjuder också praktiska nattlampor som ger ett behagligt orienteringsljus på natten. Vårt mål är att det ska vara både enkelt och tryggt att handla online. Därför uppdaterar vi kontinuerligt vårt sortiment med de senaste produkterna från pålitliga leverantörer, erbjuder flera olika betalningslösningar och säkerställer snabba leveranser. Genom att välja Ansmanns batterier från Elbutik.se får du tillgång till högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Nya produkter

Alla produkter