0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Ansmann

Ansmann - en världsledande leverantör av batterier

Det tyska företaget Ansmann grundades 1991 och har med en imponerande företagsutveckling och effektiv marknadsföring gått från att vara ett litet garageföretag till att bli ett världsledande företag. Ansmann har även vunnit flera utmärkelser för sina innovationer och produkter av hög kvalitet. Med den senaste tekniken inom forskning och utveckling och med stort fokus på miljövänlighet, smidig logistik och konkurrenskraftiga priser levererar Ansmann batterier till exempelvis fick- och pannlampor, elcyklar och mobiltelefoner över hela världen.

Ansmann har specialiserat sig på uppladdningsbara batterier med flexibla lösningar. Det finns ett stort behov idag av avancerade tekniska framsteg inom energilagring som klarar höga miljömässiga krav. Ansmann har flera lösningar för batterier, laddning och strömförsörjningsteknik. I Sverige erbjuder Ansmann ett brett utbud av olika batterier, laddare, nätaggregat och mycket mer.

Batterier från Ansmann till bra priser och med snabba leveranser

Elbutik.se har ett brett utbud av elmaterial som till exempel belysning, dosor, kablar, strömbrytare och vägguttag som passar både till yrkesverksamma inom industri och verkstad och till hemmafixaren. Vi vill att det ska vara både enkelt och tryggt att handla online och därför erbjuder vi ett stort sortiment, som ständigt uppdateras och utökas, av produkter från säkra leverantörer, flera olika betalningslösningar och snabba leveranser. I vår e-handel hittar du till exempel batterier från Ansmann som passar till bilnycklar, bankdosor, fjärrkontroller och leksaker. Vi har även en nattlampa som sätts in direkt i vägguttaget och som ger ett behagligt orienteringsljus på natten.

Nya produkter

Alla produkter