0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat

Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat


Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat är en designtermostat med WIFI-funktion för golvvärme. Det är en ny generation golvvärmetermostater, som ger hög komfort och låga energikostnader. Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat har samma funktioner som termostaten utan WIFI, Raychem SENZ touch och swipe golvvärmetermostat. Men denna termostat går även att styra på distans genom en iOS- eller Android-app.

Funktionerna som finns i appen är att ändra till önskad temperatur, byta driftläge, sänka temperaturen vid semester, ändra boost-inställningar, ändra och justera veckoprogram och övervaka energikonsumtion. I appen finns det också funktioner för zonstyrning. Detta innebär att en app kan styra upp till och med 32 stycken SENZ WIFI-termostater som finns i olika zoner, så som rum eller hus. Det är lätta att gruppera termostaterna per zon och integrera med zonen direkt, exempelvis stänga av hela zonen eller planera smester för zonen, i appen. Genom en enkel fingerrörelse på skärmen går det att skapa, namnge och hantera en zon.

Appen är gratis och finns i App Store och Google Play. För att kunna starta styrningen i appen behöver termostaten installeras, appen laddas ner, ett konto skapas och termostaten anslutas till ett WIFI-nätverk. Sedan är det bara att följa instruktionerna i inställningsflödet.

Det är enkelt att använda termostaten. Den har stora ikoner i huvudmenyn, swipe och touch funktion. För att scrolla för temperaturval och bläddra i menyerna finns det dubbel navigering genom att swipa eller klicka. Skärmen på termostaten är en fullfärgs kapacitiv touchskärm.

Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat har en energieffektivitet som är adaptiv. Detta innebär att den beräknar när uppvärmningen ska starta för att uppnå önskad temperatur, då anpassar den sig till golvkonstruktionen och till omgivningen. När rumstemperaturen sjunker snabbt, exempelvis på grund av ventilation eller när ett fönsteröppnas, väntar termostaten en viss tid med att börja reglera igen. Golvvärmetermostat är utrustad med energiövervakning, vilken visar elförbrukning för en vecka, månad eller år.

Det finns sju stycken driftlägen på termostaten. Dessa är 3 stycken energieffektiva veckoprogram som uppfyller alla behov, veckoprogrammen är programmerbara, 1 konstantläge som har kontinuerlig on-off med 1 inställd temperatur, 1 flexibel boost som är temporär överstyrning av veckoprogram eller konstant läge (flexibel och tillfällig åsidosättning av driftläge), 1 semesterläge och 1 AV-läge.

Termostaten kan drivas genom bara golvgivare, bara rumsgivare, rumsgivare med golvgivare som temperaturbegränsare eller regulator (ingen givare ansluten). SENZ WIFI är kompatibel med flera olika golvgivare för 2 kΩ, 10 kΩ, 12 kΩ, 15 kΩ, 33 kΩ och 100 kΩ. När termostaten köps enskilt levereras den med två stycken snygga fronter. En svart designfront och en vit centrumplatta spm används för montage i strömställarsystem. Tätningssats för IP44 och metall- och antracitfärgad centrumplatta finns att köpa till. Golvvärmetermostaten finns även utan WIFI-funktion.

.
.
.

Raychem SENZ WIFI touch och swipe golvvärmetermostat

nVent RAYCHEM

Relaterade produkter

Skickas inom 8-11 arbetsdagar
175,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 2 570,00 kr
i webblager 5 st
1-3 dagar
från 3 904,00 kr
11 av 13 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 849,00 kr
10 av 11 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 990,00 kr
2 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 710,00 kr