0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat - Tidlös, trådlös styrning, smart.


DEVIreg Smart Golvvärmetermostat är en helt ny termostat från Devi. Den fyrkantiga pekskärmens diskreta och tidlösa design gör att Devireg Smart smälter in perfekt i all modern heminredning. Termostaten finns i 3 olika färger, svart, vit och Exxact-vit. Tunn och elegant design som passar alla ramar med 55x55-uttag, exempelvis ELKO, Trend, Jussi, Gira Esprit, Schneider Exxact. Passar nästan alla ramar och givare på markanden och kan enkelt integreras i befintligt system.

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat styrs direkt i din mobiltelefon genom DEVIsmart-appen och WiFi som förvandlar din mobiltelefon till en fjärrkotroll som kan styra golvvärmen oavsett var i världen du befinner dig. Denna smarta appfunktion gör att du kan schemalägga din golvvärme på nolltid och både sänka dina energikostnader och få en perfekt temperatur. DEVIreg™ Smart-termostaten anpassar sig till och med efter dina vanor och lär sig när värmen ska slås på och stängas av. Termostaten kräver appen DEVIreg™ Smart för att styras.

Termostaten har flera smarta funktioner, vädringsfunktionen i termostaten upptäcker öppna fönster och stänger då automatiskt av golvvärmen, semesterläge finns i termostaten, termostaten kan kommunicera med upp till två mobila enheter samtidigt och kan parkopplas med upp till 10 mobila enheter med DEVIsmart™-appen. Marknadens smartaste och snyggaste styrenhet!

Golvgivarekabel levereras med i termostaten.

Kombatibel med följande avkänningsenheter:
NTC 6,8 kOhm vid 25 °C
NTC 10 kOhm vid 25 °C
NTC 12 kOhm vid 25 °C
NTC 15 kOhm vid 25 °C (standard)
NTC 33 kOhm vid 25 °C
NTC 47 kOhm vid 25 °C

Liknande produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 845,00 kr

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat

DEVI
Tekniska specifikationer
Spänning
220-250V
Energiförbrukning
Max 0,4W
Belastning
Max 16A
Omgivelsetemperatur
0°C till +30°C
Kapslingsklass
IP21
Färg
Polarvit / Svart
Bredd
85mm
Höjd
85mm
Djup
24mm
Artikelnr
8581257 / 8581258
Temperaturområde golvgivare
+5°C till +45°C
Temperaturområde rumsgivare
+5°C till +35°C