Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Norwesco Spisvakt SVP 400S

Norwesco
Elbutik.se
5 180,00

Artnr: 1330444
EAN-nummer: 7394438200587
Norwesco Spisvakt SVP 400S 16A 400V
- +

Norwesco Spisvakt SVP 400S


Norwesco Spisvakt SVP 400S är en spisvakt som aktiveras och spistimern går igång när effekten ökar när spisvredet vrids till. Timern kan ställas in från 1-999 minnuter och återstående tid visas på spisvaktens display. Spisvakten avaktiveras när alla spisvred är frånslagna, denna modrell lämpar sig särskligt till människor med förståndshandikapp, demens eller liknande där minne eller uppfattning är försvagade. När spisvakten inte är startad släpper den fortfarande igenom tillräckligt med ström för att hålla igång klockor, lampor eller liknande i standbyläge.

Denna spisvakt märks väldigt lite då spisen används som vanligt utan några extra handgrepp, om spisens plattor stängs av när timertiden gått ut bryter spisvakten strömmen till spisen och undviker t.ex. torrkokning. Värmevakten i spisvkaten känner av värme på spisens häll och bryter strömmen om den upptäcker att temperaturen är farligt hög. Detta skyddar för brand vid t.ex. överhettning vid matlagning med exempelvis matolja som kan fatta eld om den överhettas.

Norwesco Spisvakt SVP 400S är förberedd för anslutning till extern utrustning som även ger möjlighet att ansluta enheter som nyckelbrytare, rörelseavkänning, brandlarm och liknande. Kravet är att brytning och slutning sker potentialfritt.