0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Adax Neo 230V Radiatorer

ADAX NEO 230V RADIATORER är en tidsriktig elegant slimline-design annpassat till modern interiör. ADAX NEO 230V RADIATORER är tillverkade i trendiga färger som tillför rummet en kontrast. Alla detaljer är kompromisslöst tillpassade för att fylla den formbild som Hareide Designmill har haft som målsättning för sitt arbete. Finns i utförande om vit, silver, svart och röd.

Med Adax NEO har Adax satt energi och miljö i fokus. Inbyggd dag- och nattsänkning är standard. Adax Neo är anpassad till dagens krav på energieffektivitet.   

Enkel och översiktlig reglering
Med knapparna märkta + och – kan temperaturen enkelt ställas in. Med hjälp av knappen märkt 7 och 5 startas natt- eller dagsänkning genom att man håller inne knappen några sekunder. Med F-knappen bestämmer du själv hur länge du vill ha sänkningen aktiv under dygnet eller en annan sänknings-temperatur. Med den kan du få ut optimal nytta och glädje med ditt nya Adax NEO element.

tt att se vald temperatur
Med den lysande displayen läser du enkelt av vilken temperatur Adax NEO är inställd på. En röd diod lyser när värmen är inkopplad

Ekonomisk värme
Varje minut känner elementet av rumstemperaturen och vid det minsta avvikelse så avger NEO mer eller mindre värme. Med inbyggd dag- och nattsänkning kan du spara upp till 25% av uppvärmningskostnade

Adax Neo 230V levereras inkl. stickpropp och bygger ca 85mm från vägg. 2000W-modellen går endast att skickas med Schenker Hempaket då längden är skrymmande.

Dokument

Bruksanvisning
.
.
.

Adax Neo 230V Radiatorer

Adax

Relaterade produkter

6 av 8 varianter i webblager
1-3 dagar
från 499,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 799,00 kr
i webblager 8 st
1-3 dagar
från 999,00 kr