Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Spara på elen med WiZ SpaceSense

SpaceSenseTM är en ny funktion som gör automatiserad belysning smartare och mer effektiv. Tekniken är först att nå konsumentmarknaden och består av rörelsedetektion som tar ditt lokala nätverks Wi-Fi signal till hjälp. Det krävs enbart två WiZ ljuskällor. Naturliga rörelser i rummet stör nätverkssignaler en aning och dessa små avvikelser kan ljuskällorna känna av för att sedan aktivera ljuset.

SpaceSenseTM är en unik och praktisk teknologi som gör det enkelt för dig som vill ha ljus när du behöver det. Om du är extra brydd om att spara på elen så är SpaceSenseTM rätt för dig. Ibland glömmer man släcka lampor och det kan till slut bli märkbart när elräkningen kommer. Automatiserade ljuskällor med WiZ SpaceSenseTM löser detta åt dig!

WiZ LED ljuskällor kan såklart mer än att tända och släcka sig själva. Dessa lampor kan anpassas efter behov och du bestämmer själv vilket slags ljus som passar i ditt hem. Justerbar färgtemperatur gör det enkelt att få precis den stämningen som rummet behöver. Det är även lätt att konfigurera timer och inställningar för rörelsedetektionen.

Ta kontroll över energiförbrukningen med WiZ

SpaceSenseTM är inte den enda funktionen som hjälper dig att spara på energin. LED lamporna kan mäta energiförbrukning och sedan skicka över data till den lättnavigerade WiZ appen där du får en överskådlig blick av dina ljuskällors strömförbrukning. Det är dessutom LED ljuskällor i hög kvalité som håller länge.

Det går även att mäta energiförbrukningen från andra elektroniska apparater, t.ex. TV eller mikrovågsugn, med ett WiZ smart uttag. När apparater är inkopplade i en smart plug från WiZ kan appen visa hur mycket ström som går åt. Se både i kWh och total förbrukning i hushållet.

Tillbaka till nyheter