0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Spara på elen med WiZ SpaceSense

SpaceSenseTM är en ny funktion som gör automatiserad belysning smartare och mer effektiv. Tekniken är först att nå konsumentmarknaden och består av rörelsedetektion som tar ditt lokala nätverks Wi-Fi signal till hjälp. Det krävs enbart två WiZ ljuskällor. Naturliga rörelser i rummet stör nätverkssignaler en aning och dessa små avvikelser kan ljuskällorna känna av för att sedan aktivera ljuset.

Hur kan du spara el med SpaceSenseTM?

SpaceSenseTM

SpaceSenseTM är en unik och praktisk teknologi som gör det enkelt för dig som vill ha ljus när du behöver det. Om du är extra brydd om att spara på elen så är SpaceSenseTM rätt för dig. Ibland glömmer man släcka lampor och det kan till slut bli märkbart när elräkningen kommer. Automatiserade ljuskällor med WiZ SpaceSenseTM löser detta åt dig!

WiZ LED ljuskällor kan såklart mer än att tända och släcka sig själva. Dessa lampor kan anpassas efter behov och du bestämmer själv vilket slags ljus som passar i ditt hem. Justerbar färgtemperatur gör det enkelt att få precis den stämningen som rummet behöver. Det är även lätt att konfigurera timer och inställningar för rörelsedetektionen.

Se alla ljuskällor från WiZ!

Ta kontroll över energiförbrukningen!

SpaceSenseTM är inte den enda funktionen som hjälper dig att spara på energin. LED lamporna kan mäta energiförbrukning och sedan skicka över data till den lättnavigerade WiZ appen där du får en överskådlig blick av dina ljuskällors strömförbrukning. Det är dessutom LED ljuskällor i hög kvalité som håller länge.

Spara ström på andra sätt

Med hjälp av WiZ smarta uttag kan du enkelt övervaka och mäta energiförbrukningen för olika elektroniska apparater i ditt hem, såsom TV och mikrovågsugn. Genom att ansluta dina apparater till en WiZ smart plug får du tillgång till detaljerad information om deras strömförbrukning. Med den medföljande appen kan du se exakt hur mycket energi varje apparat förbrukar, mätt i kilowattimmar (kWh), och även få en översikt över den totala energiförbrukningen i ditt hushåll. Detta ger dig möjlighet att effektivisera din energianvändning och spara pengar samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Bild på Wiz SpaceSenseTM - App

Varor som nämns i nyheten

i webblager 1 st
1-3 dagar
439,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
439,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
310,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
330,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
265,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
439,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
99,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
265,00 kr
Tillbaka till nyheter