0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Namron Tunable White

Med Namron Tunable White behöver inte längre atmosfär och effektiv belysning vara på bekostnad av varandra. Eftersom du kan justera både färgtemperatur och ljusstyrka helt oberoende av varandra, uppnår du perfekt belysning och de bästa förhållandena för alla tillfällen i huset. Tunable White ger dig både valfrihet och det bästa av två världar och är helt enkelt belysning som den bör vara!

Bild på LED-strip

Innovativt system

Med detta innovativa belysningssystem kan du optimera ljusförhållandena hemma. Anpassa belysningen efter dina behov och den stämning du vill ha, och låt ljuset bidra till att få ut det mesta av varje tillfälle. Genom att justera färgtemperatur och ljusstyrka separat behöver atmosfär och effektiv belysning inte längre gå på bekostnad av varandra. Tunable White ger dig både valfrihet och det bästa av två världar – helt enkelt belysning som den bör vara!

Positiva effekter av belysning

Ljusets kvalitet och kvantitet kan ha stor inverkan på humör, energi och känsla av välbefinnande. Tunable White-tekniken gör att du kan imitera dagsljuset utanför, som ofta varierar från svalt och klart mitt på dagen, till en varmare ljus ton under hela eftermiddagen. De kalla tonerna som simulerar dagsljus kan bidra till ökad koncentration och fokus, och de varmare tonerna ger en varm och avkopplande atmosfär när du behöver varva ner. För många människor kan belysning som även varierar inomhus under dagen ha en positiv effekt på båda energinivå och dygnsrytm, speciellt under vinterhalvåret.

Bra ljussättning

Färgtemperaturen bidrar i stor grad till att sätta stämningen i ett rum. Med Tunable White kan du välja en varm och stämningsfull ljuston, och samtidigt bevara styrkan i ljuset. Denna typ av belysning är därför perfekt i köket, där du både behöver bra arbetsljus, och samtidigt vill ha en trevlig samlingsplats för familj och vänner.

Bild på LED-strip
Bild på LED-strip

Olika temperaturer för olika behov

I kyliga Sverige föredrar de flesta att ha ett varmvitt ljus hemma, och 2700K är vanligt. Däremot är ett något kallare ljus att föredra när man behöver fokusera under längre tid. Detta har en uppiggande effekt och förbättrar uthålligheten. På kontor är det därför vanligt med färgtemperaturer mellan 3000-4000K.

Riktigt och rikligt ljus

Om man arbetar eller studerar hemifrån är det viktigt med riktig och rikligt med ljus för att kunna hålla focus och prestera optimalt. Många har säkert upplevt fördelarna med en snabb promenad ut i det klara utomhusljuset. Med Tunable White kan du efterlikna det klara dagsljuset utomhus, vilket kan bidra till att undvika perioder under dagen då både energi och produktivitet tenderar att minska. Ett kyligt ljus bidrar nämligen till ökad koncentration, ger energi och har en liknande effekt som att ta en promenad i friska luften (inte för att frisk luft inte också är bra, men att ha det bästa av två världar är ännu bättre?).

Tunable White Downlights

Downlights ger en god ljusspridning och används både som allmänbelysning och som punktbelysning. Alfa TW Reflektor kan lutas upp till 30 grader, vilket är praktiskt för att minska bländning, och om du vill lyfta fram till exempel konst, tavlor eller en hylla på väggen. Downlighten passar alla rum i hemmet, och den är även ett bra val för badrum (zon 2) då den har kapslingsklass IP44.

Alfa Tunable White Reflektor Downlight 10W.

Downlighten levereras komplett med driver, och har en integrerad reflektor LED-ljuskälla. Färgtemperaturen är justerbar från varmt ljus på 1800K till neutralvitt ljus på 4000K. Med ett RA-värde på 95+ ger den mycket bra färgåtergivning. Alfa TW Reflektor Downlight är designad för användning med tillhörande Tunable White dimmer. Downlighten finns i klassisk, matt vit och modern, matt svart version

Köp här

Reflektorer använder prismatiska speglar som ljussamlande element och på så sätt sänds ljuset ut i alla riktningar. Många uttrycker att downlights med reflexer har ett särskilt snyggt utseende även när ljuset är släckt

LED Dimmer TW 250W.

Push/turn dimmer speciellt utvecklad för användning med Alfa Tunable White downlights. Dimmern kan användas i ett enriktningssystem med impulsbrytare.

Köp här

Zigbee TW Dimmer 400W.

Zigbee dimmer för infälld montage. Styr belysningen via din Zigbee smart hub eller en fjärrkontroll/switch. Kompatibel med Philips Hue, Homey och Futurehome.

Köp här

Bild på LED-strip
Bild på LED-strip

LED-strips

LED-strips är mångsidiga och har oändliga användningsområden! De går att både kapa och skarva. Flexibiliteten gör att man kan experimentera mycket med var och hur de monteras.

Bli inspirerad här
Bild på produkten Namron Zigbee LEDstrip RGBW
Bild på LED-strip utomhus

LED-strip 5m COB TW 8,2W/m.

LED-stips med Tunable White-teknik och COB (Chip-On-Board). COB har ett högre ljusflöde än vanlig LED, och ger denna LED-strip ett mycket tydligt och jämnt ljus med ett särskilt snyggt utseende. Kan både kapas och skarvas. För inomhusbruk, IP20. Designad för användning med tillhörande Tunable White-dimmer och drivrutin.

Köp här

TW Driver LED-strip

Dimbar Tunable White (TW) drivrutin designad för användning med Tunable White LED-strips och dimmer. 220V-240V~ 50/60Hz. Total effekt: 100W. IP20.

Köp här

Varor som nämns i nyheten

i webblager 1 st
1-3 dagar
479,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
519,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
799,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
479,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
699,00 kr
Tillbaka till nyheter