0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Brandvarnardagen med Schneider Electric

 

Bild på brandvarnare

Glöm inte att testa din brandvarnare

Den 1 december är brandvarnarens dag, en dag då allmänheten uppmanas om att testa sina brandvarnare. Detta vill vi uppmärksamma och passa på att påminna dig om att testa din brandvarnare idag! Vi vill även tipsa om en uppkopplad brandvarnare som har många smarta funktioner och som påminner dig att testa brandvarnaren!arför ska du ha en uppkopplad brandvarnare?

Se Schneider Electrics Wiser brandvarnare här!
Bild på mobilapp

Varför ska du ha en uppkopplad brandvarnare?

1. Den varnar när batteriet är lågt Enligt Björn Almberger på Brandskyddsföreningen så testar vi tyvärr våra brandvarnare för sällan och det finns risk att känna en falsk trygghet*. Wiser brandvarnare ger dig notis om batteriet tar slut och en påminnelse om att testa din brandvarnare.

2. Du larmas x 3 Wiser brandvarnare uppmärksammar dig på tre olika sätt vid brand. Den skickar notiser till din telefon,samtidigt som ett högt larm gårigenom om brandvarnaren detekterar brand.Utöver det kan du även aktivera andra enheter inom Wiser-systemet, exempelvis tända belysningen i samtliga sovrum.

3. Med avancerade funktioner som förhöjer tillförlitligheten Brandvarnaren i Wisers smarta hemsystem uppfyller mer än väl de Europeiska regelverken och har avancerade funktioner som höjer tillförlitligheten, t.ex. 10 års livslängd på batterierna, dubbla detektionskammare för undvikande av fellarm vid normal drift samt inbyggd temperatursensor som säkerställer larmfunktion vid omgivningstemperaturer över 57°C.

 

Bild på brandvarnare i miljö
Tillbaka till nyheter