0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Vinga

KAMIC Vinga – belysning på hög nivå

Varumärket Vinga Ljus marknadsförs av det svenska teknikföretaget KAMIC Installation AB under affärsområdet Light & Safety, där även nödbelysning, mätinstrument och brandvarnare ingår. Vinga är ett komplett belysningsprogram bestående av väldesignade kvalitetsarmaturer från världsledande producenter. Produktprogrammet bygger på modern och sofistikerad belysningsteknik och inkluderar allt från dekorativa Vinga lampor, dimbara spotlights, downlights och LED-armaturer till ljusstarka arbetslampor, markspottar, spotlightskenor och smarta belysningssystem för dynamisk ljussättning såväl i hemmet som på arbetsplatsen. Via Vinga erbjuder KAMIC belysning och tillbehör av högsta kvalitet såväl för privata bostäder som offentliga miljöer, inomhus som utomhus.

En lampskena eller spotlightarmatur från Vinga Ljus är ett givet val när du vill ha stilfull, flexibel och funktionell belysning som sätter saker och ting i fokus. Vinga spottar på skena kan du flytta och ställa in precis som du önskar för att belysa utvalda inredningsdetaljer och skapa en trivsam atmosfär i hemmet. Väljer du Vinga spotlights med dimmer får du ytterligare möjligheter att variera ljussättningen. Vinga spotlights på skena fungerar även utmärkt som jobb- och allmänbelysning på kontoret eller för display- och accentbelysning i butiker, utställningslokaler, hotellobbyer, restauranger och kommersiella miljöer.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativ Vinga belysning för olika ändamål. Här finner du allt från diskreta uplights och 12 V downlights, snygga takarmaturer, 230 V dubbel- och singelspottar, pendellampor och en-, två- och trefas kontaktskenor med vinklingsbara Vinga spotlights för hemmabruk till fullfjädrade belysningssystem för kontor, skolor, bibliotek, museer, varuhus, hotell och andra allmänna utrymmen. Vi har även husnummerbelysning, trädgårdslampor, Vinga LED markspottar i IP44 och snygga fasadarmaturer i enkla och dubbla utföranden. I sortimentet finns också skarvar, täcklister, T-kopplingar, anslutningsdon och adaptrar till Vinga skensystem, vajerupphängning för pendelarmaturer, linser, frontringar och bländskydd till Vinga Ljus down- och spotlights, självhäftande siffror och reservkupor till husnummerarmaturer och mycket mer.

Vinga Ljus – spotlights med känsla

Vinga Spotline och Vinga Duoline är två kompletta belysningssystem för 230 V som passar lika bra i hemmet som på kontoret, i butiken eller utställningslokalen. Spotline består av enfasskenor, spottar och pendellampor, medan Duoline är ett tvåfassystem som gör det möjligt att ansluta både Vinga spotlights, pendelarmaturer och externa belysningsenheter till en och samma skena. Med hjälp av adaptrar kan du även använda en fas för strömförsörjning av högtalare, datorer och andra elektriska apparater. I sortimentet från Vinga Ljus ingår även trefasskenor som ger ännu fler kombinationsmöjligheter. Vinga skenor finns i vitt och svart och kommer med ett stor urval av spotlights och andra tillval, så att du kan anpassa systemet både efter lokalen och dina specifika belysningsbehov. Det går även utmärkt att bygga ut systemet med ytterligare lampskenor och spotlights i efterhand. Notera dock att Duoline spotlights inte kan användas på en Vinga Spotline skena eller vice versa, så var noga med att beställa rätt Vinga spottar och tillbehör till det system du har valt.

Hos oss hittar du både lösa skenspottar, praktiska skentillbehörskit och kompletta set med Vinga LED spotlights i olika storlekar, utföranden och effekter för Vingas en-, två- och trefasskenor. Här finns allt från retroklassiska Vetro till stilrent cylinderformade Vinga Rulle spotlights i olika modeller, inklusive Mini Rulle Warm-Dim som du både kan dimra och ändra färgtemperaturen på och Rulle Zoom med anpassningsbar spridningsvinkel. De flesta Vinga Ljus spotlights är avsedda för GU10 LED-lampor. Vissa har integrerad LED, andra behöver kompletteras med lämplig ljuskälla. Vi har också klassiska Vinga halogenspottar för 3-fas. Om du behöver köpa till eller byta glödlampa i spottar på en befintlig Vinga spotlight skena har vi givetvis även passande ljuskällor i webbutiken. I Rulle-serien finns även Bluetooth-högtalare i matchande design till Vinga Duoline lampskenor.

Köp prisvärd Vinga belysning online

Planerar du att byta spotlights i taket? Vinga belysning med spotlights på skena är ett suveränt alternativ i miljöer där du vill kunna anpassa ljuset efter tillfälle och behov. Med en vit eller svart lampskena och matchande dimbara LED-spottar från Vinga får du en lika snygg som prisvärd belysningslösning som kan varieras i det oändliga. Beställ din Vinga lampa, spotlight, skena, dimmer och övriga tillbehör till skinande bra priser online hos oss! Med våra snabba leveranser har du din Vinga spotskena hemma och redo för installation inom kort. Kom bara ihåg att låta en behörig elektriker sköta jobbet!

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
Skrymmande vara
710,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 32,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 149,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
160,00 kr