0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Termo

TERMO – VÄRMEFLÄKT SOM HÅLLER FROSTEN BORTA

Med Termos frostvakter och värmefläktar kan du på ett energieffektivt sätt hålla dina utrymmen varma och således undvika frost och sönderfrysning, något som det alltid finns risk för under vinterhalvåret. De lämpar sig väl i utrymmen såsom garage, pumphus, husvagnar, matkällare eller båtar och finns för olika stora utrymmen och ändamål. Termos värmefläktar har tippskydd samt överhettningsskydd som innebär att de stängs av om de skulle välta eller bli för varma. De är utrustade med handtag som gör dem enkla att förflytta mellan olika platser på lagret eller i fritidshuset. För dig som renoverar din källare på vintern eller behöver värme på din byggarbetsplats har Termo värmefläktar som bidrar med en mer behaglig arbetsmiljö. Termos frostvakt med fläkt kan ställas in efter önskad temperatur tack vare en termostat och skyddar dina utrymmen från vinterns kyla. Du behöver således inte oroa dig för att din husvagn eller båt har frostskador när våren kommer och du snart ska ut på nya äventyr. Med Termos värmefläkt för husvagn kan du utnyttja den även under årets kallare månader, och med en termostatstyrd kupévärmare kan bilen värmas upp till en behaglig temperatur även när det börjar bli minusgrader ute. Du kan också ha nytta av en terrassvärmare med fläkt, om du vill kunna använda din terrass eller ditt uterum en större del av året. Även här bidrar Termos värmefläkt till att du skyddar både inredning och terrass från frostskador.

Tack vare Termo håller dina prylar längre och vi på elbutik.se har samlat några av de mest populära produkterna från deras sortiment.

TERMO – TESTAR OCH KVALITETSSÄKRAR

Termo erbjuder klimatsmarta frostvakter och värmefläktar till bra pris och hög kvalitet. Produktionen sker i huvudsak hos underleverantörer i Kina och de har sin egen utvecklingsplan samt kvalitetsverktyg för att säkerställa att produkterna håller hög standard och möter kundernas krav och förväntningar. Alla Termos värmefläktar, frostvakter och övriga uppvärmningslösningar håller hög kvalitet och fungerar som flexibla och användbara lösningar för alla ändamål. Termo erbjuder dessutom praktiska kalluftsfläktar som ger ett behagligt klimat inomhus under varmare dagar. För en smidig lösning kan du välja en kalluftsfläkt som är laddbar med hjälp av ett USB-uttag, vilket gör den till den perfekta detaljen på skrivbordet under varma arbetsdagar. Med en värmefläkt eller en kalluftsfläkt med USB har du alltid nära till en sval bris eller en värmande vind och kan enkelt justera ditt klimat på arbetsplatsen eller hemmakontoret. Termos produkter hjälper dig till ett behagligare inomhusklimat, oavsett årstid och utetemperatur.

Termo är en del av Termev AB som är ett nordiskt handelsvaruhus som fokuserar både på egna varumärken, såsom Termo, och även andra starka varumärken inom diverse produktområden. Med sin breda erfarenhet av produkter inom bland annat inomhusklimat, kan man ge kunder lösningar för alla ändamål. Oavsett om du söker en byggfläkt, en värmefläkt med frostvakt, en infravärmare med fläkt eller en termostatstyrd fläkt, så kan du hitta det du söker i Termos sortiment. Hos elbutik.se hittar du ett stort urval av frostvakter och värmefläktar från Termo. Med snabba leveranser och återkopplingar är elbutik.se din självklara återförsäljare av elmaterial. Beställ din produkt redan idag!

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
295,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
1 199,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
915,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 495,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
339,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
420,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
599,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
339,00 kr
Skickas inom 10-21 arbetsdagar
349,00 kr