0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Tansun

I över 35 år har brittiska Tansun tillverkat högkvalitativa, effektiva och väderbeständiga infravärmare för privat, kommersiell och industriell användning. De IP-klassade profilerna är försedda med energisnåla kvartslampor som är speciellt framtagna i samarbete med Osram och utrustade med unika guldreflektorer som både ger superb värmespridning och ett behagligt lågbländande sken. Tansun använder sig av innovativ kortvågsteknik som omedelbart värmer upp ytorna som träffas, utan att energin går förlorad i den omgivande luften. Infraröda kortvågor värmer som solen, bara i mer kompakt format och utan skadliga UV-strålar, så tack vare Tansun kan du njuta av ljuvlig sommarvärme alla tider på året, oavsett var du befinner dig.

tansun

Köp prisvärda Tansun infravärmare online

Tansun är idag världsledande inom sitt gebit och har utvecklat flera värmarserier som är anpassade för att ge optimal värmekomfort i olika miljöer. Rio Grande är eleganta och lättplacerade infravärmare i IP24 som passar perfekt för balkonger, altaner och inglasade uterum. Nätta Algarve är en portabel aluminiumenhet i IPX5 som lämpar sig utmärkt för campinglivet eller punktuppvärmning av mindre uteplatser på hemmaplan. Tansun Sorrento är en serie stilrena, robusta och multifunktionella infravärmare i IP24 som finns både med enkla och dubbla Gold-lampor och kan monteras i princip var som helst, bara det är under tak. Den stämningsfulla Ambient-kollektionen, där modellerna Bahama och Monaco ingår, består av väderbeständiga kvartshalogenvärmare i IP55 som är bestyckade med ultralågbländande Osram Blackstar-lampor – idealiska för diskret uppvärmning på terrasser och uteserveringar.
När du ska köpa infravärme behöver du främst hålla koll på effektvärdet – ju högre, desto varmare. Men då Tansuns väldesignade kvartsvärmare bygger på kortvågsteknik och är försedda med energisnåla Osram-lampor och bländningsreducerande guldreflektorer som optimerar värmespridningen får du hög effektivitet till en extremt låg driftskostnad. De eldrivna enheterna kan monteras på väggen, i taket eller på annan valfri plats och riktas precis dit du behöver värme för tillfället. Många Tansun-värmare är även kompatibla med Somfys smarta kontrollsystem, vilket ger ytterligare styr- och placeringsmöjligheter. Hos oss kan du köpa infravärmare och tillbehör från Tansun till riktigt heta priser direkt på nätet!

 


Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
3 185,00 kr