0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Steinel

STEINEL – lampor med rörelsevakt och skymningsrelä

I över 30 år har tyska STEINEL utvecklat innovativa sensordrivna belysningslösningar som gör vardagen bekvämare, sparar energi och ökar säkerheten i och kring våra hem och arbetsplatser. STEINEL gör allt från snygga sensorarmaturer, spotlights, strålkastare, up- och downlights till rörelsedetektorer, solcellslampor, husnummerbelysning och utomhuslampor med inbyggda skymningsreläer, liksom kameraförsedda LED-lampor med inbyggda rörelsevakter för trygg och diskret övervakning både i hem- och företagsmiljöer.

Utöver stilrena sensorlampor och armaturer med inbyggda rörelsevakter och skymningsreläer gör STEINEL även separata sensorer, ljusreläer och rörelsedetektorer som kan anslutas till en eller flera externa ljuskällor. Många STEINEL sensorer och närvarovakter kan även användas i ett större belysningssystem. Perfekt i kontorslokaler, skolor, hotell, receptioner, korridorer, trapphus, entréer och andra offentliga eller kommersiella miljöer. STEINEL rörelsevakter finns både för tak- och väggmontage med olika avkänningsvinklar, känslighet och täckningsgrader. Vissa modeller har IR-sensorer som reagerar på närvaro i form av infraröd värme, andra känner enbart av rörelseaktivitet. Flertalet STEINEL armaturer och rörelsedetektorer har även inbyggt skymningsrelä som gör att anslutna lampor endast tänds om det är mörkt.

Tryggare mörkermiljö med STEINEL sensorbelysning

I Sverige lever vi stora delar av året utan dagsljus, men med STEINEL belysning blir livet i mörker lite lättare. STEINELs smarta sensorer, lampor och armaturer lyser upp tillvaron utan att du behöver leta efter lampknappar. Om du behöver gå upp mitt i natten eller kommer hem sent på kvällen kan det vara smidigt med rörelseaktiverade lampor som tänds automatiskt utan att du behöver famla runt i mörkret efter lysknappar. STEINEL rörelsevakter kan installeras både inomhus och utomhus och tack vare sensorer tänds lamporna precis när du behöver dem. Genom att montera en rörelsevakt med lampa på husets exteriör kan du även ge dina gäster ett trevligt välkomnande med en automatiskt upplyst väg fram till entrén. Utebelysning med inbyggd rörelsevakt fungerar också som extra säkerhet om oinbjudna besökare skulle närma sig huset i tron att ingen är hemma.

En utelampa med skymningsrelä är ett utmärkt alternativ om du vill ha en lampa som tänds när det blir mörkt ute. Precis som en lampa med rörelsevakt bara aktiveras vid detekterad rörelse slår en utelampa med inbyggt skymningsrelä automatiskt på när solen går ned. Väljer du en LED-lampa med både rörelsedetektor och skymningsrelä får du ut det bästa av två världar.

STEINEL tillverkar effektiva rörelsevakter för de flesta miljöer och ändamål. Det fiffiga med STEINEL sensorlampor, ljus- och närvarodetektorer är att de kan anpassas efter dina specifika behov. Vissa armaturer är till exempel försedda med underkrypsskydd och vridbara rörelsesensorer för att du själv ska kunna välja vilket område du vill bevaka. Om du vill ha en rörelseaktiverad glödlampa som tänds vid mörker är en sensorarmatur med skymningsrelä det givna valet. Att köpa en lågenergilampa med sensor eller utrusta en befintlig lampa med rörelsevakt är ett kostnadseffektivt sätt att öka både tryggheten och trivseln i och omkring hemmet. Att installera en glödlampa med inbyggt skymningsrelä och rörelsevakt är dessutom en riktigt klok investering om du vill dra ned på elförbrukningen.

En STEINEL lampa med inbyggd rörelsevakt och skymningsrelä i ett är den ultimata lösningen för säker och energieffektiv utomhusbelysning. Det finns många fördelar med denna typ av lampa. Tack vare det smarta armaturreglaget kan du både ställa in rörelsesensorns känslighet och önskad ljusnivå för att belysningen ska aktiveras vid rörelse, samt bestämma hur länge du vill att din STEINEL sensorlampa ska vara tänd efter aktivering. Genom att välja en energisnål LED-lampa med skymningsrelä och rörelsevakt i samma enhet kan du minimera elkostnaderna maximalt. Dels tack vare att en LED-lampa håller extra länge, dels på grund av att belysningen endast är tänd när den verkligen behövs. Den drar dessutom extremt lite energi när den väl är det.

Köp en STEINEL lampa med skymningsrelä och rörelsevakt till bra pris online

Som stolta återförsäljare av STEINEL belysning i Sverige kan vi erbjuda ett brett sortiment av märkets högkvalitativa ljussensorer och närvarodetektorer, liksom prisvärda LED-lampor med inbyggda rörelsevakter och skymningsreläer både för inomhus- och utomhusbruk. Botanisera bland multifunktionella rörelsedetektorer, stilrena takplafonder, vackra sensorlampor i antik lyktmodell och moderna väggarmaturer med integrerade ljusreläer och rörelsesensorer. Vi har även diskreta spotlights, markarmaturer, trädgårdslyktor, strålkastare, pollare och annan dekorativ STEINEL utomhusbelysning med sensorstyrning, samt fjärrkontroller, skyddsgaller, täckkåpor och andra tillbehör. Hos oss handlar du STEINEL lampor, skymningsreläer, rörelsevakter och belysningstillbehör till lysande priser direkt online – alltid med snabba leveranser och fri frakt vid beställningar över 999 kronor!

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 2 st
1-3 dagar
399,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
569,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 650,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 295,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 1 749,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
2 449,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 150,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 675,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
1 865,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 645,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
585,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
835,00 kr
Skickas inom 10-21 arbetsdagar
1 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 899,00 kr
Skickas inom 10-21 arbetsdagar
1 645,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 699,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
874,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 810,00 kr
Sida 1 av 2. Visar 20 av 31 poster.
1 2