0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Star Trading

Star Trading – vacker och innovativ belysning

Star Trading grundades 1985 av Ellinore och Christer Johansson som båda hade en bakgrund inom belysningsbranschen. Allting började med en egendesignad adventsstjärna i metall som såldes via återförsäljare – det var också så Star Trading fick sitt namn. Sedan dess har familjeföretaget vuxit rejält och Star Trading kan numera räkna sig till en av Europas ledande aktörer inom jul- och dekorationsbelysning. Norden utgör den primära marknaden, men deras väldesignade belysningsprodukter säljs över hela världen.

Star Trading fokuserar främst på jul- och dekorationsbelysning för hemmiljöer men hämtar inspiration från många olika håll för att skapa moderna och attraktiva lampor som både följer och influerar de senaste trenderna inom inredning och belysning. De flesta produkter utvecklas internt, men Star Trading samarbetar även med externa designers för att ta fram unik och strålande vacker belysning som bidrar till en härlig stämning i ditt hem, din trädgård eller på din arbetsplats. Merparten av produktionen sker numera vid fristående fabriker i Asien, men Star Tradings första och största signaturprodukt – adventsstjärnan i metall – tillverkas fortfarande på plats hemma i Sverige.

Hög leveranskapacitet har alltid varit en viktig ledstjärna för Star Trading och deras gigantiska centrallager i Svenljunga är ständigt välfyllt med kvalitetsbelysning redo för utleverans. Företaget har dock inga egna butiker utan all konsumentdistribution från Star Tradig sker via återförsäljare – som oss. Här finner du ett variationsrikt utbud av dekorativa Star Trading LED- och glödlampor, ljusslingor, spotlights, armaturer och belysningstillbehör, såväl för inomhus- som utomhusbruk. Vi har Star Trading jul- och dekorbelysning i mängder av stilfulla utföranden!

Star Trading LED – hållbar belysningsdesign

Star Trading gör lampor för hela hemmet och alla säsonger, men då framgångssagan började med en klassisk julstjärna är julbelysning något som fortfarande ligger företaget lite extra varmt om hjärtat. Julsortimentet innefattar allt från ljusstakar, adventsstjärnor och ljusslingor till konstgranar och julpynt för inomhus- och utomhusbruk. Däribland den populära sjuarmade mässingsljusstaken Star Trading Gustavo. Men idag har Christmas-utbudet även fått sällskap av segmenten Living och Lighting. Living-kollektionen inkluderar bland annat trädgårdsbelysning, solcellslampor, LED-ljus, partyslingor och dekorationer, medan Lighting består av baslampor och dekorativa ljuskällor, samt spotligths, funktionslampor, lampfötter och upphängning.

Om du väljer en lampa från Star Trading kan du lita på att den håller högsta tänkbara kvalitet. Företaget har ett nära samarbete med sina leverantörer och jobbar aktivt med kvalitetssäkring i varje led av produktionen. Redan i fabrikerna utförs noggranna funktionstester och när produkterna anländer till Sverige görs ytterligare stickprovskontroller för att säkerställa att alla Star Trading lampor har korrekt märkning, tydliga bruksanvisningar och är trygga att använda.

Genom att alltid ligga i framkant av den tekniska utvecklingen strävar företaget ständigt efter att bli ännu bättre och uppfylla förväntningarna från kunder och återförsäljare. Star Trading kombinerar gärna sin expertis med sina leverantörers för att hitta nya innovativa lösningar och kunna erbjuda väldesignad och klimatsmart kvalitetsbelysning som är lika hållbar för dig som den är för miljön. De är noga med att följa gällande lagar och miljödirektiv och satsar hårt på att ta fram energieffektiva LED-lampor, armaturer och belysningssystem som möter framtidens krav på sänkt energiförbrukning.

Köp dekorativa Star Trading LED-lampor till strålande priser online

I webbutiken kan du botanisera bland mängder av energisnåla och dekorativa Star Trading LED-lampor för att stämningsfullt belysa ditt hem både under julen och resten av året. Oavsett om du letar efter en tindrande ljusslinga med E27 glödlampor, 12 V LED-ljuskällor, en GU10 mini spotlight eller små G9 LED på 1 W till din Star Trading gran- eller trädgårdsbelysning eller är på jakt efter en ny ugnslampa, en vanlig päronlampa, en E27 glödlampa med läckra designdetaljer, en glob- eller diamantformad LED-lampa på 2 W eller en dimbar filamentlampa i glimmande guld till mysbelysningen i vardagsrummet så har vi garanterat en Star Trading LED-glödlampa, ljusslinga eller armatur som motsvarar dina önskemål.

Köp dina Star Trading LED-lampor till lysande priser online hos oss! Vi levererar alltid snabbt och om du handlar Star Trading belysning och övriga produkter för över 999 sekiner bjuder vi även på frakten! Så passa på att komplettera din spotlight eller Star Trading lampa med en dimmer och andra tillbehör på samma gång!

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
140,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
129,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
43,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr 349,00 kr
-14%
i webblager 1 st
1-3 dagar
62,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
69,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
159,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
73,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
99,00 kr 150,00 kr
-34%
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
39,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
55,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
95,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
185,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
73,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
58,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
95,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
122,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
99,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
69,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
54,00 kr
Sida 2 av 4. Visar 20 av 61 poster.
1 2 3 4