0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

SEGULA

I ett decennium har SEGULA varit synonymt med innovation, högsta kvalitet och en design som håller över tid. Dessa kärnvärden har från starten varit drivkraften bakom skapandet av deras unika utbud av LED-lampor. 

Tysk kvalité

Segula GmbH, beläget i det pittoreska Schwarzwald, är dedikerat till att erbjuda "bra" ljus globalt. Med ett passionerat team av tio medarbetare vid huvudkontoret leder företaget ett internationellt nätverk av partners och tillverkare. Engagemanget ligger i att kontinuerligt tillhandahålla produkter av yppersta kvalitet, utrustade med den senaste framkanten inom LED-teknologi. Patenterade LED-lampor är skräddarsydda för en bred publik – från arkitekter och ljusdesigners som söker efter innovativa belysningslösningar, till restaurangägare som vill skapa en inbjudande atmosfär, samt heminredare som strävar efter att addera ett estetiskt vackert ljus till sina hem.

Snygga LED lampor för alla rum

Fokuserat på hållbarhet och estetik, erbjuder Segula GmbH ett sortiment av LED-lampor som inte bara är energieffektiva och långvariga, utan också bidrar till en mer hållbar och ljusare framtid. Varje produkt i sortimentet är ett resultat av noggrann forskning och innovation, utformad för att möta och överträffa kundens förväntningar. Segula GmbH transformerar belysningsindustrin genom att erbjuda en fusion av teknik och design, och gör det möjligt för kunder över hela världen att uppleva kvalitetsljus som förhöjer både funktion och känsla i varje utrymme. Välj Segula för nästa belysningsprojekt och bli en del av en ljusare, mer hållbar framtid. Köp LED lampor från SEGULA på Elbutik och få fri frakt när du handlar för över 999kr.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
699,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 299,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
1 299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
1 199,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
899,00 kr