0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Purus

Purus golvbrunnar – säkrar ditt avlopp


För att slippa onödiga problem med avloppet och vara säker på att din golvbrunn håller högsta kvalitet bör du vända dig till Purus. I vårt sortimentet på elbutik.se finns alla komponenter för en tät och hållbar golvbrunn som är enkel att installera och rengöra vid behov. Purus anpassar golvbrunnen efter ditt badrumsgolv och om du har plastmatta eller behöver höja brunnen finns lösningar också för detta. Produkterna är tillverkade i högkvalitativ PP respektive ABS för att de ska hålla för påfrestningar en lång tid och tack vare spännen och O-ringar ser Purus till att installationen blir tät och stabil.

Vakuumventiler, förhöjningsringar samt golvbrunnssilar


Purus golvbrunnar har vakuumventiler för att enkelt kunna lufta avloppet och har dessutom en luftflödeskapacitet på ungefär 11,3 l/s. Ventilen håller kraven enligt svensk standard och får installeras inom ett temperaturområde från minus 20 °C till plus 60 °C. Utöver detta klarar ventilen ett vattentryck på upp till 1 mVp.Utöver vakuumventiler erbjuder Purus klämringar, förhöjningsringar och golvbrunnssilar av högsta kvalitet. Purus golvbrunnssil är tillverkad i PP och kan enkelt låsas fast tack vare snäppen. Golvbrunnssilens finns med eller utan urtag och är tillverkad i vit PP. Purus förhöjningsring kan höja golvbrunnen 13-25 mm och är komplett med O-ringstätning. Den är tillverkad i ABS-plast med rund fläns. För golvbrunnar i plastmatta finns Purus klämring med automatisk efterjustering som ställer in sig efter mattans tjocklek.

Hos elbutik.se hittar du ett brett sortiment av Purus produkter och vi erbjuder snabba leveranser och enkla betalningsmetoder.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
110,00 kr