Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Osram

Osram lampor och belysningssystem


Lampor och belysningssystem från OSRAM lägger grunden till ett vackrare sätt att se på tingen, ger säkerhet och komfort, vilket leder
till en effektivare resursanvändning. Under mer än 100 år har OSRAM "brunnit för intelligent ljus".

Som ett globalt företag uppmuntrar vi också uttryckligen till en socialt och miljömässigt ansvarsfull politik
runt om i världen – liksom sponsring av konst och kultur i hemlandet och utomlands.Vår historia i Sverige är lång. Vi föddes som Stockholms Glödlampsfabrik redan 1906 och samma år patenterades varumärket OSRAM i Berlin.
Den första lampan vi tillverkade i Sverige hette Kometlampan och några år senare kom Kungslampan.

OSRAM - Huset i Haninge
1992 flyttade vi in i vårt nybyggda hus. Huset är specialanpassat för våra behov. Här finns lager, kontor, servicecenter samt ljusstudio.
All personal har egna kontorsrum för bästa funktion och trivsel.

OSRAM - Personalen
I Sverige är vi cirka 60 personer med många olika specialistfunktioner. De resande representanterna verkar från sina respektive bostadsorter.

OSRAM Ljusstudio
Vi har en ljusstudio i OSRAM-huset. Här har vi fortlöpande utbildning och information om våra produkter, belysning och ljus.
Här kan kunder och personal få både teoretisk och praktisk utbildningLjus måste upplevas för att kunna förstås. Och här kan vi verkligen visa vad ljus är.

OSRAM Servicecenter
Här tillverkar vi vårt mäss- och utställningsmaterial. Här tar vi också hand om tekniska reklamationer och hjälper våra kunder att lösa olika tekniska frågorOSRAM - Lager
Eller OSRAM DSC-S - (Distributions- och Service Center-Sverige) som det heter på koncernspråk, är Nordens största lamplager. Här passerar alla produkter på väg till våra kunder i Norden
Lagret har 5 000 pallplatser, rymmer 34 000m3 och är heldatoriserat. Lagret är ett av koncernens sex europalager och vi förser Sverige, Finland, de baltiska länderna samt St.Petersburg med ljuskällor.

 

lito_med_driver_silver_1

Hållbarhet hos OSRAM – Global Care - Vår mission

Global Care" representerar vårt engagemang för socialt och miljömässigt ansvar över hela världen.
Som ledare inom innovativa belysningslösningar strävar vi efter produkter och processer som bidrar
till att lösa de globala utmaningarna i hållbarhetsarbetet, hantera ekonomiska behov och skydda miljön idag och i framtiden.
På så sätt garanterar vi en hållbar utveckling inte bara för företaget, utan också för samhället och miljön.