0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Oriva

Oriva – lampor som sätter saker och ting i nytt ljus

Oriva har bestämt sig för att skapa spänning, kontrast och förändring i människors liv med hjälp av belysning. En tämligen förutsägbar miljö kan lätt upplevas på ett helt nytt sätt i ett annat ljus och oavsett vilken känsla du vill förmedla hemma hos dig så har Oriva lampor som passar. Produktportföljen inkluderar allt från stilrena vägglampor, diskreta plafonder, praktiska skrivbordslampor, downlights och vackra pendellampor till industriella taklampor, klassiska skomakarlampor, minimalistiska golvlampor, fantasifullt utformade bordslampor och små och stora fönsterlampor i en rad olika utföranden, material och färger.

Från sirliga sänglampor, bords- och vägglampor i antik- och retroinspirerade modeller till moderna golvlampor, futuristiska taklampor och iögonfallande fönsterlampor i industriell design – Oriva har belysning för alla rum, smaker och inredningsstilar. Utöver mängder av snygga fönster-, bords-, tak-, golv- och vägglampor gör Oriva även dekorativ fasadbelysning, stolplyktor, markarmaturer, solcellslampor och spotlights för utomhusbruk. Därtill har Oriva också ett brett urval av dekorativa ljuskällor, energisnåla LED-lampor, lampskärmar, lampfötter, elljusstakar, julbelysning och inredningsprylar i sortimentet.

Som Oriva återförsäljare kan vi tillhandahålla ett enormt utbud av högkvalitativa Oriva lampor både för inomhus- och utomhusbruk. Med lampor från Oriva kan du åstadkomma underverk med ljussättningen, framhäva vackra detaljer i inredningen och skapa en helt ny atmosfär i varje rum. Låt Oriva lysa upp din värld! Förvandla sovrummet till en avkopplande oas med en mjukt utformad Oriva taklampa i krossad i sammet. Kombinera med en stor eller liten fönsterlampa i samma design och kanske en matchande Oriva bordslampa som sänglampa. Att ställa en stor bordslampa i ett fönster är också ett utmärkt alternativ till flera små fönsterlampor. Placera en fin vägglampa intill myshörnan i vardagsrummet och komplettera med några små industrilampor som får dingla i olika nivåer i varje fönster. Häng upp några klassiska små skomakarlampor i ett fönster i köket och matcha med en taklampa i industri- eller vintagestil. En stor skomakarlampa med dubbel skärm blir supersnygg ovanför matbordet!

Oriva – belysning för en ljusare framtid

Oriva AB har kastat ljus över hem, trädgårdar och arbetsplatser ända sedan 1967 och med märkets skarpa fokus på funktionalitet, design och hållbara material lär deras vackra och välkonstruerade lampor fortsätta att sprida ljus i vardagen även i framtiden. När du väljer en Oriva lampa kan du lita på att du får en prisvärd och väldesignad kvalitetsprodukt som kommer att lysa upp ditt hem under lång tid framöver.

Det finns en unik tanke bakom varje Oriva lampa och märkets formgivare brinner för att mixa ljus, färg och vackra material i sprakande kombinationer. För Oriva går design och kvalitet hand i hand och de jobbar ständigt med att utveckla ännu bättre produkter. Deras samarbetspartner i Kina har en skandinavisk chef som ser till att alla lampor och belysningsarmaturer som lämnar fabrikerna håller europeisk toppstandard och Oriva är involverade genom hela processen – från idé till färdig produkt. Allt för att kunna erbjuda dekorativa och funktionella kvalitetslampor med en lika tilltalande prislapp.
Din Oriva återförsäljare – handla prisvärda designlampor online
Med en Oriva fönsterlampa eller taklampa kan du lyfta inredningen och ge omgivningen nytt liv på ett enkelt sätt. Oavsett om du är på jakt efter en ny lampskärm till din vägglampa, vill uppgradera hallampan med en svarvad Oriva lampfot i gnistrande silver, söker en romantisk liten fönsterlampa i paisleymönstrad sammet till sovrummet, drömmer om en rosa fjärilslampa till barnrummet, önskar en elegant Oriva taklampa i kristall eller guld till vardagsrummet, kanske en innovativt trädformad sänglampa i svart metall eller en minimalistisk skrivbordslampa i kromad industriell design till kontoret så har vi garanterat en Oriva produkt som motsvarar dina önskemål.

Hos oss kan du köpa Oriva lampor, skärmar, lampfötter, passande ljuskällor och andra tillbehör till strålande priser direkt på nätet – och med våra snabba leveranser har du snart din nya favoritlampa hemma hos dig. Handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på fraktkostnaden, så passa på att beställa en snygg Oriva lampa till varje rum eller plocka ihop en stilfull lampskärm, en matchande Oriva lampfot och en vacker ljuskälla och skapa din egen unika designlampa till fönstret, säng- eller sidobordet. Komplettera med en läcker lampsladd i textil och klicka hem allt på samma gång!

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 2 st
1-3 dagar
från 265,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 285,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
550,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 94,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
449,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
220,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
249,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 95,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
215,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
2 875,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
209,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
329,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 625,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
395,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 073,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 645,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
369,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
1 490,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
145,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
164,00 kr
Sida 1 av 4. Visar 20 av 78 poster.
1 2 3 4