0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Nobö

EN RADIATOR FRÅN NOBÖ FÖR SMART VÄRMESTYRNING

Nobö har tillverkat produkter för uppvärmning i över 100 år, och erbjuder bland annat radiatorer och termostater som är särskilt anpassade efter de förhållanden som råder i nordiska hem. Med fokus på kvalitet och energismarta lösningar är Nobö nu ett marknadsledande företag med helhetslösningar inom värmestyrning genom sina innovativa elradiatorer och smarta styrsystem. Nobös produkter håller alltid hög kvalitet och är enkla att installera och använda. Nobö har ett brett utbud av elradiatorer som passar både till privata bostäder och offentliga miljöer. I sortimentet finns allt från lågtempererade radiatorer till designade elradiatorer och element med hög effekt.

Ett element från Nobö kännetecknas av sin höga kvalitet med funktionella lösningar. Nobö har återförsäljare av element över hela världen och lägger stort fokus på produktutveckling och tillverkning av radiatorer som passar kundernas förväntningar och som samtidigt är miljövänliga. Den nya generationens radiatorer med smarta termostater ger en jämn och stabil värme och har en effektiv energianvändning som ger en lägre energiförbrukning. Med smarta funktioner som trådlös styrning, kan du alltid anpassa värmen i ditt hem efter dina egna önskemål och dagsbehov. Nobös radiatorer tillverkas i Stjördal utanför Trondheim i Norge.

VÄRMESYSTEM SOM GER LÄGRE UPPVÄRMNINGSKOSTNADER

För en behaglig temperatur krävs en radiator av hög kvalitet, men också en bra termostat, som kan anpassa temperaturen efter behovet och utomhustemperaturen som råder. Nobö erbjuder några av marknadens bästa termostater, för att du alltid ska kunna känna dig trygg med att ha en radiator som ger dig det bästa resultatet och den jämnaste värmen, även när temperaturerna utomhus förändras snabbt.

Allt fler tycker också att det är viktigt att radiatorerna är tillräckligt snygga för att passa in i ett modernt och stilrent hem, och även här erbjuder Nobö några av marknadens mest attraktiva lösningar. Nobös elradiatorer har en stilren design och kan anpassas för att passa just ditt hem genom att du kan välja exempelvis färg på glasfronten.

På elbutik.se finns ett stort sortiment av produkter inom el och elektronik. Här hittar du bland annat flera avancerade elvärmeprodukter från Nobö. En radiator från Nobö tillsammans med en Nobö termostat ger optimal komfort där du kan spara både energi och pengar. Flera av deras produkter ger dig möjligheten att styra element trådlöst, med hjälp av en användarvänlig app via din mobil eller surfplatta. Du behöver alltså inte ens vara hemma för att styra husets värme. Med hjälp av trådlösa termostater, avancerade temperaturinställningar och timerfunktioner kan du anpassa uppvärmningen efter just dina behov och göra uppvärmningsprocessen smidig och enkel. Detta ger dig möjligheten att styra din värme i detalj och på så sätt minska energiförbrukningen i hemmet.

Nobö är en leverantör av kompletta uppvärmningslösningar som ger dig ett skönt inomhusklimat till låg energiförbrukning. Nobös elradiatorer finns i olika utföranden för att passa in i hem, i offentliga lokaler och på institutioner. I sortimentet ingår förutom radiatorer och termostater även trådlösa styrenheter, radiomottagare, magnetkontakter och mycket mer. Hitta dina elradiatorer, termostater och andra tillbehör för ditt värmesystem hos oss.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
2 795,00 kr
1 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 559,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
445,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
1 095,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
645,00 kr
3 av 8 varianter i webblager
1-3 dagar
Skrymmande vara
från 1 669,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
630,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
599,00 kr